17.05.2019, Miroslav Fuks

FCV Cup - II. ročník: vítězství pro Služby města Jihlavy

FCV Cup - II. ročník: vítězství pro Služby města JihlavyFC Vysočina v pátek 17. května uspořádal II. ročník turnaje v malé kopané partnerů klubu. Počasí konečně přálo, vše organizačně klapalo, nikdo se nezranil, gastronomický servis firmy Veřejné stravování Zdeněk Pecha byl tradičně skvělý a vlastní turnaj byl, až na některé vyhecované momenty, opravdu pohodový.

 

Na perfektně připravené vedlejší travnaté ploše v areálu v Jiráskově ulici vznikla čtyři hřiště, na nichž zápolilo o dva týmy více, než před rokem - 12. Tím nejlepším se nakonec stal mančaft reprezentující Služby města Jihlavy, který ve finále porazil tým firmy SEPOS. Pomyslný bronz bral Stormware a se čtvrtou příčkou se musel spokojit výběr PKS Okna.

Mezi hráči nechyběla ani některá známá jména. Exligoví fotbalisté Tomáš Kaplan, Petr Heide, Martin Živný a Jindřich Kučera nebo bývalí hráči jihlavského "áčka" Petr Kuchta a Richard Chylík

Ceny do turnaje poskytla společnost Lion Sport a při jejich předání spolupracoval ředitel klubu Jan Staněk a trenérským triumvirátem "áčka" - Radimem Kučerou, Josefem Muchou a Josefem Hanzálkem.

Výsledky FCV Cupu 2019:

Nejlepší hráč: Jindřich Kučera (SMJ)
Nejlepší brankář: Lukáš Kučírek (SMJ)
Nejlepší střelci: 18 – Jakub Göth (SEPOS), 13 - Jindřich Kučera (SMJ), 12 - David Kavka (Stormware), 11 – Marek Stockinger (MOKOV).
Nejsympatičtější tým: Nemocnice Jihlava

Pořadí turnaje:
1. SMJ
2. SEPOS
3. Stormware
4. PKS Okna
5. Moreau Agri
6. Fränkische
7. MOKOV
8. VHS Stavby
9. DAFE-PLAST
10. Moravská plynárenská
11. Abus Gastro
12. Nemocnice Jihlava

  • fotografie z turnaje ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu