21.02.2007, Miroslav Fuks

Proti Znojmu byl výsledek mnohem lepší než hra

Proti Znojmu byl výsledek mnohem lepší než hraNaše juniorka na domácí umělé trávě změřila síly s rivalem z MSFL 1.SC Znojmo a zaznamenala vysokou výhru 5:1 po poločase 2:0. Dva góly našeho týmu vstřelil Vácha a po jedné přidali Nešpor, Kříž a Čermák. Nutno však dodat, že naši hráči na rozdíl od soupeře maximálně využili svých gólových příležitostí, a že předvedená hra konečnému rozdílu ve skóre neodpovídala.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
přát., středa 21.2.2007, 15:00
5:1
(2:0)
ZnojmoZnojmo
 
Góly za Vysočinu: Vácha 2, Nešpor, Kříž, Čermák
Diváci: 0
FC Vysočina B: Neuman - Kříž, Kovařík, Havránek, Nešpor (46. Naniáš) - Čermák (78. Netrda), Wasserbauer, Chlup, Fišer - Peška (76. Peteřík), Šplíchal (39. Vácha)
 

Komentář

„Naše prakticky 100% gólová produktivita je bezesporu velkým kladem tohoto utkání. Vlastní zápas však byl z pohledu šancí zcela vyrovnaný. Znojmo naštěstí nedokázalo trestat naše chyby, kterých jsme se v obraně opět dopouštěli. Navíc gólman Neuman hostům chytil penaltu. Mrzí mne zranění Šplíchala, který nastoupil po delší době a musel střídat již v 39. minutě kvůli výronu kotníku,“ uvedl k utkání trenér mužstva Tomáš Jansa.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu