04.05.2019, Miroslav Fuks

Starší dorost se porážkou na Spartě propadl na dno

Starší dorost se porážkou na Spartě propadl na dnoStarší dorost nezvítězil ani v sedmém utkání v řadě a propadl se až na 16. příčku nejvyšší dorostenecké soutěže. Na Strahově to však měl proti Spartě Praha, která bojuje o mistrovský titul, velmi těžké. Prohrával od 35. minuty a šance alespoň na bod se ještě více vzdálila v 58. minutě, kdy domácí zvýšili na konečných 2:0 (1:0).

 
SpartaSparta
24.kolo, sobota 4.5.2019, 11:00
2:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 35. Čejka, 58. Kozák
ŽK: 66. Svoboda, 90. Růžička (VYS)
Rozhodčí: Vlasjuk – Gunitš, Maiello
Diváci: 50
Sparta: Janáček – Čejka, Alexandr, Gelashvili, Šnajdr, Konopásek, Szewieczek, Kozák, Jonáš, Šimáček, Patrák. Náhradníci: Bláha, Pudhorocký, Hapal, Ryneš, Zuberu, Kolář, Benada
FC Vysočina: Jágrik – Fila, Crha, Pojezný, Havlín - Křivánek, Shudeiwa Svoboda (66. Savi), Růžička - Šrámek (81. Trinh), Lokvenc. Náhradníci: Lancman - Mikuška, Trnka.
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu