29.04.2019, Jan Staněk

Jak to vidí ředitel?

Jak to vidí ředitel?Je těžké psát tento sloupek bezprostředně po utkání v Chrudimi, protože jsem plný emocí a zklamání. Není ostuda prohrát v Chrudimi, ztratila tady i řada dalších favoritů. K zamyšlení je samozřejmě ten způsob, jakým k tomu došlo.

 

Vypadá to, jako bychom neuměli předvést normální průměrný výkon, buď hrajeme skvěle, nebo příšerně. Prvních 30 minut v Chrudimi bylo skvělých, 15 minut před poločasem hrozných, přesto jsme dokázali jít do vedení. Jestli jsme si mysleli, že se utkání už samo dohraje a že se nemáme čeho bát, škaredě jsme se spletli. Domácí na nás vletěli a vstřelili nám 3 góly. Z našeho hlediska hodně hloupé branky. I kdybychom se dostali pod tlak, není zkrátka možné, aby naše mužstvo třikrát inkasovalo hlavně ze standardek.

Není zkrátka možné předvádět tak diametrálně odlišné výkony nejen v jednotlivých zápasech, ale i v rámci jednoho zápasu. To nás strašně limituje a máme pár týdnu pracovat na zlepšení. Největší rozčilení pramení právě z toho, že vím, že umíme hrát velmi dobře, o to větší emoce pak vzbudí naše nekoncentrovanost a bohorovnost, se kterou jsme schopní k některým částem zápasu přistoupit. Dobrý fotbalista se však nepozná z jednoho dobrého výkonu, ale až tehdy, pokud dokáže ty výkony zopakovat.

V tom je rozdíl mezi námi a Budějkami. Oni zkrátka v klidu vyhrávají 1:0. Poctivě brání a mají utkání pod kontrolou. Nyní jim již můžeme gratulovat k postupu, protože ta ztráta už se prakticky dohnat nedá. Hráči mají nyní dvě utkání, aby tento hrozný zápas odčinili. Naším cílem je co nejdříve uhrát druhé místo a mít klid na přípravu na baráž. To však také znamená vyhrát nejbližší dva zápasy.

Je škoda, že po zápase s Chrudimi v tomto sloupku zapadne náš zápas s Třincem. V hezkém počasí jsme Třinec výrazně přehráli, bohužel pouze o jednu branku. Je jen škoda, že se z většinou povedených domácích utkání nejsme schopni odrazit také dobrým venkovním výkonům (s výjimkou Hradec Králové). Nezbývá, než dnešní sloupek uzavřít bojovně – Hurá na Žižkov!!!

FCV do toho!

Honza Staněk

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu