02.05.2019, Miroslav Fuks

David Krubner: Vždy fandím gólmanům

David Krubner: Vždy fandím gólmanůmFotbalový klub, to nejsou jen profesionální fotbalisté, trenéři, mládežničtí hráči či zaměstnanci klubu, ale i sponzoři, kteří se nemalou měrou podílejí na fungování a ekonomickém zabezpečení klubu. V rámci tradičního bližšího představení reklamních partnerů FC Vysočina naše volba padla na společnost Masonite. Dotazy jsme položili Davidu Krubnerovi, obchodnímu a marketingovému manažerovi.

 

Jak dlouho už vaše firma podporuje FC Vysočina?
Tak toto přesně nevím. Obecně již dlouhodobě. Upřednostňujeme ale podporu většího množství aktivit menšími částkami.

Co je pro Vás motivem k podpoře fotbalu, potažmo FC Vysočina?
Firma Masonite CZ v rámci svých možností podporuje vícero obecně prospěšných aktivit, ať už sportovních nebo kulturních. Fotbal je v Jihlavě oblíbeným sportem a samozřejmě i mezi našimi zaměstnanci je mnoho fanoušku FC Vysočina.

Hrál jste nebo stále ještě hrajete fotbal aktivně? Jaký je vlastně Váš vztah k nejpopulárnějšímu světovému sportu?
Fotbal je můj nejoblíbenější sport. Aktivně jsem s ním strávil téměř 25 let na pozici brankáře. Hrál jsem ale jen na okresní úrovni na Berounsku, odkud pocházím. O to větší jsme měli se spoluhráči nadšení. Sport mi dal především cit pro týmového ducha a zodpovědnost nejen za sebe, ale i za ostatní.

Navštěvujete zápasy české reprezentace, českých klubů v evropských pohárech, popř. jste vyrazil i na atraktivní duely jiných evropských lig?
Pokud je to možné a dostanu se k lístkům, chodím docela často. Díky tomu, že bydlím v Praze, je to pro mne jednodušší. Chodím na ligové zápasy, na pohárové zápasy Slavie Praha, a pokud se to podaří, tak i na reprezentaci.

Sledujete i výsledky dalších týmů FC Vysočina?
Aktivně sleduji výsledky pouze „A“ týmu a pevně věřím, že se cesta zpět do ligy podaří.

Kteří hráči současného týmu náleží mezi Vaše oblíbence?
Vždy fandím gólmanům. Nemohl jsem samozřejmě nezaregistrovat jihlavskou kapitolu velké brankářské osobnosti - Jaromíra Blažka.

Jaký tipujete výsledek nadcházejícího domácího duelu?
Ač Pražák, tak pevně věřím, že Viktorka Žižkov z Vysočiny odjede s prázdnou.

o Masonite CZ spol. s r.o.

Zakladatel společnosti William H. Mason, vědec, inženýr a vynálezce učinil v roce 1924 převratný objev. Změnil způsob, jakým bylo používáno dřevo tak, aby vytvořil účinnější stavební materiály. Připravil tak cestu pro nástup nových stavebních výrobků pro domácnost a dům.

Masonite v České republice

Počátek výroby dveří v Jihlavě spadá do šedesátých let minulého století. Od roku 1957 byl v Jihlavě vytvořen podnik Jihomoravské dřevařské závody, kam se soustředila podstatná část výroby dveří pro bytovou výstavbu v bývalém Československu. Do dalšího vývoje dřevařských závodů významně zasáhla v roce 1994 privatizace podniku, která změnila firmu na akciovou společnost pod názvem Jihlavské dřevařské závody, z které byly následovně v roce 1997 vytvořeny společnosti Kronospan, Kronodoor a Kronomech.

V roce 2004 byl Kronodoor začleněn do skupiny Masonite a od roku 2006 má Masonite CZ své sídlo v Jihlavě v Hruškových Dvorech.

Dnes je firma Masonite CZ největším výrobcem dveří v Česku. Ročně vyrobíme více než půl milionu dveří, které dodáváme zákazníkům nejen v tuzemsku, ale i v dalších 12 zemích Evropy.

www.masonite.cz

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu