22.02.2007, Miroslav Fuks

Ptejte se Petra Faldyny!

Ptejte se  Petra Faldyny!Dlouhodobé hlasování návštěvníků webu FC Vysočina o „Nejlepšího hráče podzimu“ je u konce! S těsným náskokem před gólmanem Braněm Rzeszotem zvítězil podzimní kanonýr mužstva Petr Faldyna. Na třetím místě skončil Ivo Svoboda a bramborová pozice zůstala na Michala Kadlece. Petra Faldynu jsme u příležitosti jeho „triumfu“ krátce vyzpovídali a stejnou možnost nabízíme i vám prostřednictvím OFFLINE ROZHOVORU, který naleznete ZDE. Otázky budou zodpovězeny po návratu FC Vysočina ze soustředění, tedy v období od 5. do 7. března.

 
Sledovali jste tuto netradiční internetovou anketu v kabině? Bavili jste se o ní?

Moc velkou pozornost jsme jí nevěnovali. Spíše se o ní asi zajímali naši rodinní příslušníci. Vím, že moje přítelkyně tuto anketu sledovala a doufám, že pro mne i hlasovala (smích).

Jsi osobně s podzimem spokojený nebo jsi ve svých výkonech cítil rezervy?

V mé výkonnosti určitě rezervy byly. Spíše mne mrzí, že jsme nedokázali uhrát o 2 – 3 body více. Přesto lze uplynulý podzim určitě hodnotit jako dobrý.

Jak zatím snášíš zimní přípravu?

Zimní příprava nikdy není moc příjemná, pro fotbalistu je však zcela nezbytná. Ta naše je zatím velmi kvalitní a já doufám, že se pozitivně odrazí v jarních výkonech a bodových ziscích.

Těšíš se na start II. ligy?

Už aby jaro začalo! Zvlášť při současném počasí se už nemohu dočkat!

Máš pro jaro nějaké cíle? S kolika vstřelenými góly by jsi byl spokojen?

Absolutní prioritou nejen pro mne, ale pro celý mančaft je, abychom byli po 30. kole na postupové příčce. Pokud k tomu pomohu nějakými góly, tak budu velmi rád.

Které týmy řadíš k dalším aspirantům postupu?

Na špici jsou momentálně tři týmy – my, Viktorka Žižkov a HFK Olomouc. Myslím si, že ještě hodně zlobil mohou Bohemians a možná i Sokolov.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu