04.04.2019, Miroslav Fuks

Hráčem FCV za měsíc březen jste zvolili Pavla Šulce

Hráčem FCV za měsíc březen jste zvolili Pavla ŠulceTeprve osmnáctiletý záložník Pavel Šulc zvítězil v tradičně internetové anketě o Hráče měsíce FC Vysočina. Za měsíc březen zvítězil s poměrně výrazným náskokem před dalším nováčkem v kádru – stoperem Mohamedem Tijanim. Třetí příčku obsadil ofenzivní záložník Lukáš Zoubele. Ani tentokrát vám samozřejmě nezůstaneme dlužní rozhovor s vítězem měsíční ankety.

 

Pavle, jaký byl z tvého hlediska měsíc březen?
Jsme rád za možnost, že jsem v základní sestavě nastoupil do všech čtyř zápasů. A snad jsem nezklamal. Celkem jsme získali sedm bodů, což určitě není špatné. Velká škoda posledního smolného utkání ve Vítkovicích. Naše bilance mohla být mnohem lepší.

Který z březnových ligových duelů se ti nejvíce vydařil?
Asi právě hned ten první se Znojmem, kdy jsem byl u jediné branky zápasu. Šlo o moje vůbec první ligové utkání mezi dospělými.

Ty osobně jsi mohl být spokojen nejen s výkony v barvách FCV, ale též i v nejcennějším dresu, že?
To je pravda. Jsem strašně rád, že se nám s reprezentačním výběrem U19 podařilo postoupit z elitní fáze kvalifikace na EURO, které v červenci proběhne v Arménii. Na úvod jsme nestačili na domácí Anglii a s našimi šancemi to vypadalo dost bledě, protože na šampionát postupoval jen vítěz turnaje. Ve 2. kole jsme ale zdolali Dánsko 3:1, navíc Angličané podlehli Řecku, takže jsme šli do posledního duelu s  nadějí na postup. Proti Řekům jsme museli vyhrát a doufat, že Angličané neporazí Dánsko. A to se skutečně stalo – vyhráli jsme 3:1 a domácí pouze remizovali! Postup mne těší o to více, že jsem ve všech utkáních odehrál plnou porci minut a vstřelil jsem dvě branky do sítě Dánů.

Nějakou branku by to chtělo přidat i ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE...
Zatím na první ligovou trefu mezi dospělými čekám. Moc bych si přál, abych se jí dočkal třeba už v pátek proti Varnsdorfu!

Čekal jsi, že se takto rychle zařadíš do základní sestavy početného a vyrovnaného kádru FC Vysočina?
Doufal jsem v to, ale asi jsem nečekal, že se do základu dostanu tak rychle. V týmu panuje velká konkurence, každý může hrát. Já dělám maximum pro to, abych trenéry přesvědčil. Asi mi pomohlo, že mi vyšlo hned první přípravné utkání proti Brnu.

Na kterém postu se cítíš optimálně?
Asi jako podhrot, tedy desítka. Jsem ale schopen hrát i ve středu zálohy nebo na kraji středové formace.

V pátek vás čeká těžká bitva proti Varnsdorfu. Jaký to bude zápas?
Rozhodně hodně náročný. Nastoupí proti nám bojovný, odhodlaný a kvalitní soupeř, kterému se na jaře daří. Pevně věřím, že máme kvalitu a sílu na to, abychom v tomto důležitém duelu bodovali naplno.

Pořadí ankety Hráč měsíce za březen 2019:

1. Šulc Pavel 125 b., 2. Tijani Mohamed 88 b., 3. Zoubele Lukáš 74 b., 4. Klíma Jiří 55 b., 5. Vaculík Lukáš 44 b., 6. Vejmola Luděk 30 b., 7. Novotný Filip 26 b., 8. Veselý Vlastimil 19 b., 9. Chlumecký Martin 17 b.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu