30.03.2019, Miroslav Fuks

Breda: Musíme se soustředit na nadcházející zápasy

Breda: Musíme se soustředit na nadcházející zápasyPravý bek Petr Breda hrál v pátečním duelu na půdě Vítkovic vlastně doma. Nejen, že zápas proběhl na stadónu, kde odkopal množství utkání v dresu Baníku, ale dokonce se převlékal v kabině, kterou na druholigové duely tradičně Baroš a spol vyklízejí pro soupeře domácích Vítkovic. O to větší bohužel bylo jeho zklamání z nepříjemné a smolné porážky.

 

Věděli jsme, že Vítkovice vytrvale brání a jsou hodně zalezlí. Bylo těžké se do jejich defenzívy dostat, ale nějaké prostory tam podle mne byly. Teď po zápase se to těžko hodnotí, ale podle mne jsme se málo ostávali do zakončení, do centrů ze strany. Bylo tam z naší strany málo střel. Zejména první půle byla od nás špatná, scházel nám větší pohyb. Druhá půle nabídla naše zlepšení a náznaky šancí, které jsme bohužel nedotáhli. Naopak Vítkovice nám druhé půli jednou utekly a vstřelily jediný gól zápasu.

Nechytili jste ani začátek druhé půle...
To je pravda. Začátek druhé půle byl z naší strany hroznej. Vítkovice měly jednu šanci, naštěstí ji neproměnily. Jenže v závěru utkání se dočkaly druhé příležitosti, z níž rozhodly.

Jak se tobě osobně hrálo ve známém ostravském prostředí?
Něco jsem tady odehrál. Zápasy na ostravském stadiónu jsou specifické v tom, že zatímco na Baník chodí hodně diváků, tak na Vítkovice nikoli. Příjemné samozřejmě bylo vrátit se do baníkovské kabiny, kde jsem v uplynulých dvou letech strávil dost času.

Nakolik porážka z Vítkovic může ovlivnit postupové ambice týmu?
Naši snahu vybojovat návrat FC Vysočina do nejvyšší soutěže jsme si dnes sami zkomplikovali. Ve Vítkovicích jsme chtěli vyhrát, místo toho teď těžko koušeme porážku. Nedá se nic dělat. Nesmíme teď hledět na ostatní. Musíme se soustředit na své výkony a na nadcházející zápasy. A hlavně v nich získávat tři body.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu