19.03.2019, Miroslav Fuks

Fotbalista roku: čtyři odchovanci FCV ve dvacítce!

Fotbalista roku: čtyři odchovanci FCV ve dvacítce!Včerejší slavnostní vyhlášení tradiční ankety Fotbalista roku 2018, v níž hlasují trenéři, hráči i novináři, nezůstal bez stopy FC Vysočina a přinesl velké ocenění práci s mládeží v jihlavském klubu. Mezi elitní dvacítku českých fotbalistů se prosadily hned čtyři „Hvězdy Vysočiny“! Navíc Martin Svědík obsadil za rok 2018 sedmou příčku mezi trenéry.

 

Odchovanci FCV v pořadí ankety Fotbalista roku 2018: 8.–9. Theodor Gebre Selassie (Werder Brémy) 54 b., 14. Jan Kopic (Viktoria Plzeň) 10 b., 15. Matěj Vydra (Derby County/ FC Burnley) 8 b., 20.–22. Lukáš Masopust (Jablonec) 3 b.

Umístění odchovanců FCV v celkovém pořadí jenom potvrzuje, jak skvělí fotbalisté z mládežnické líhně FC Vysočina za uplynulých patnáct let vzešli. Vždyť krom výše uvedené čtveřice reprezentační dres v uplynulých letech oblékli též útočníci Michael Rabušic, Stanislav Tecl a Jan Kliment. Doplňme, že jeden dorostenecký rok v Jihlavě strávil též středopolař Josef Hušbauer (Slavia Praha), jenž v aktuálním pořadí obsadil 17.-18. pozici.

Úspěšné odchovance FC Vysočina na klubovém webu uceleně prezentuje rubrika "Hvězdy Vysočiny".

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu