16.03.2019, Miroslav Fuks

U19: Vydřená remíza proti třetí Plzni

U19: Vydřená remíza proti třetí PlzniStarší dorost už sedm kol nepoznal porážku v nejvyšší soutěži a to včetně tří jarních duelů! Dnes si na domácí půdě vyšlápl na dalšího favorita - Viktorii Plzeň. Naši mladíci proti třetímu celku tabulky vybojovali cennou remízu, kterou umocnili výhrou v penaltovém rozstřelu. Branky FCV vstřelili Daniel Crha, Radek Křivánek a Karel Pojezný.

 
FC VysočinaFC Vysočina
17.kolo, sobota 16.3.2019, 13:00, sestřih
3:3pen
(2:2)
PlzeňPlzeň
 

Góly: 3. Crha, 30. Křivánek, 81. Pojezný (pen.) – 24. Vrba, 43. a 61. Kodýdek
Penalty: 7:6
ŽK: 90. Křivánek
ČK:
Rozhodčí: Vaňkát – Denev, Buček
Diváci: 100
FC Vysočina: Jágrik – Fila (79. Trnka L.), Pojezný, Mikuška, Havlín (45. Šrámek) – Svoboda T. – Křivánek, Shudeiwa (70. Lokvenc), Crha, Růžička – Malata Mir.
Plzeň: Bleha – Fišer, Strmiska, Václavík, Vrba, Ruda, Kodýdek, Kuhajda, Halász (C), Žilák, Koranda
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

„Vstup do utkání se nám povedl a hned ve třetí minutě jsme šli díky Crhovým „nůžkám“ do vedení. Hosté vyrovnali po povedené akci. To již byla Plzeň lepším týmem a předváděla svoji kombinační hru. My si však pomohli rohovým kopem a šli po hlavičce Křivánka opět do vedení. Bohužel jsme si do konce poločasu nechali znovu vyrovnat po našem nedůrazu v našem pokutovém území. Ve druhé půli Plzeň dokonala obrat a šla v utkání po prvé do vedení. V závěrečných patnácti minutách v sobě našli naši hráči poslední síly. Obzvláště Růžička dělal Plzni na její pravé straně velké potíže. Po jednom z jeho průniků byl faulován a z nařízeného pokutového kopu vyrovnal Pojezný. O chvíli na to se mohl po rychlé akci prosadit právě Růžička, který bohužel z bezprostřední blízkosti branku Plzně přestřelil. V závěrečných minutách jsme cennou remízu uhájili a šlo se tak do penalt, kde jsme po famózním výkonu brankáře Jágrika urvali druhý bod. Cením si toho co kluci v posledních patnácti minutách dokázali. Šli absolutně nadoraz a udělali opravdu všechno pro vyrovnání. Některým hráčům se to dnes nepovedlo a nepodali své optimální výkony. Ostatní jim však pomohli a proto mám z týmového ducha tohoto družstva velkou radost a příjemný pocit," řekl po zápase trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu