12.03.2019, Miroslav Fuks

Jak to vidí ředitel?

Jak to vidí ředitel?Vážení příznivci kulatého nesmyslu na Vysočině.😊 Tak nám to zase začalo. Čekání bylo dlouhé, ale alespoň jeho ukončení bylo šťastné. Se Znojmem jsme dokázali zvítězit až v závěru díky proměněné penaltě našeho kapitána.

 

V obou zápasech se opět ukázalo, že náš tým má kvalitu na špičku druhé ligy a zároveň se ukázalo, že vyjma utkání s nejlepšími týmy soutěže se můžeme porazit hlavně my sami. To se nám v zápase s Táborskem skoro i povedlo.

V našem týmu je několik na druhou ligu nadstandardních hráčů, od kterých čekáme, že vezmou v rozhodujících okamžicích odpovědnost na sebe, tým povedou a utkání rozhodnou. To se bohužel v Táboře nepovedlo. Jak Kuba Petr, tak Standa Klobása řešili své samostatné nájezdy fotbalově. Hledali Jirku Klímu, aby uklízel do prázdné brány, ale obě řešení byla těžší, než samostatné zakončení a gólem neskončila.

Snad si do zápasu se Sokolovem všichni kluci uvědomí, že musíme střílet góly a kudrlinky si můžeme dovolovat, až povedeme 2:0. V Táboře jsme měli šancí dost a jeden vytěžený gól je zkrátka strašně málo. Proto také remíza tak mrzí. Kluci hráli naplno, bojovali, ale chce to ještě větší kvalitu v poslední třetině hřiště a větší touhu po gólech. V sobotu před reprezentační pauzou zkrátka vyhrajeme a volno si tak užijeme v klidu.😊

Přeji všem hezký sportovní zážitek. FCV do toho!

Honza Staněk

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu