10.03.2019, Miroslav Fuks

Kučera: S ohledem na náš výkon jsme ztratili dva body

Kučera: S ohledem na náš výkon jsme ztratili dva bodyVysočina na stadiónu Táborska utrpěla první jarní ztrátu, Nevyužila velmi dobrého vstupu do utkání a první vstřelené branky, naopak před poločasem inkasovala vyrovnávací gól, na nějž během padesáti minut už nedokázala nalézt odpověď. Jak duel na půdě o záchranu bojujícího soupeře viděl kouč Radim Kučera?

 

„Předzápasové postavení obou týmů v tabulce úplně neberu. To se vždy maže a je to trochu zavádějící. Domácí bojují o každý bod a budou to mít tady všichni soupeři těžké. Přesto si myslím, že jsme s ohledem na náš výkon ztratili dva body. První půli jsme dobře rozehráli, vedli jsme 0:1 a ke gólu jsme bohužel nedotáhli další akce. Naopak jsme lacino inkasovali po střele z větší vzdálenosti. Pozdě jsme reagovali na odražený míč, kdy někdo měl vyrazit proti střelci. Ve druhém poločase jsme šli za vítězstvím a taktéž jsme si vypracovali situace, abychom skórovali. Někdy jsme zbytečně vymýšleli finální přihrávku před prázdnou branku místo střely. Dvě velmi dobré možnosti ale měli i domácí – nejprve po zpětné přihrávce z kombinační akce a v závěru po rohovém kopu, čemuž ale předcházel faul. Myslím si, že pokud bychom před koncem prvního poločasu neinkasovali zbytečnou branku, tak bychom z Tábora odvezli tři body. Šlo o otevřené a bojovné utkání s šancemi na obou stranách, remízu musíme respektovat,“ řekl jihlavský kouč v úvodu svého hodnocení.

Jak Kučera okomentoval změny v sestavě? „Obecně lze říci, že všichni hráči dnes podali lepší výkon, než tomu bylo proti Znojmu. Myslím, že jsme se dnes prezentovali daleko lepším fotbalem, než tomu bylo v úvodním jarním duelu. Ten byl z naší strany hodně nervózní. Dnes jsme mnohem lépe kombinovali, měli jsme lepší nabídku, více jsme si věřili. Hráli jsme týmově. Chtěl bych, abychom v tomto trendu v dalších zápasech pokračovali.“

Nabízíme ohlasy na Ježour TV: krom komentáře trenéra Radima Kučera přinášíme slova střelce jediné jihlavské branky Jiřího Klímy.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu