20.02.2019, Redakce

Spolupráce FC Vysočina se společností UDANAX pokračuje

Spolupráce FC Vysočina se společností UDANAX pokračujeZimní pauza prospívá nejen kondici a síle fotbalistů, ale časový prostor pomohl i narovnání vztahů mezi FC Vysočina a společností UDANAX, které byly narušeny sporem mezi společností UDANAX a akcionářem klubu. V jarní části fotbalové sezóny tak bude provoz stánků s občerstvením na stadiónu v Jiráskově ulici v Jihlavě výhradně v režii značky XANADU-Catering.

 

„Během uplynulých měsíců jsme intenzivně diskutovali o tom, zda budeme spolupracovat, a pokud ne, za jakých podmínek se rozejdeme. Nakonec jsme dospěli k tomu, že se pokusíme obnovit nejen naší spolupráci, ale zejména zajistit fanouškům servis odpovídající profi fotbalové soutěži a tím si je i v tomto ohledu dostat na svou stranu. Za klub jsme dali najevo, že dokážeme pochopit emoce, které vedli našeho partnera k jeho postupu. Na druhou stranu náš partner přiznal, že jeho postup se bohužel dotknul jak klubu, který je vlastně v celé věci nevinně, tak fanoušků, kteří mají s problémy akcionáře klubu společného, ještě méně. Já věřím, že firma UDANAX učiní maximum ke spokojenosti fotbalových fanoušků nejen během utkání „A“ mužstva, ale i během utkání mládeže a případně na dalších akcích konaných na stadionu v Jiráskově ulici,“ řekl k obnovené spolupráci ředitel klubu Jan Staněk.

„Jsem rád, že se podařilo vztahy narovnat a že vedení FC Vysočina přijalo vysvětlení mého postupu. Mrzí mě, že tento spor dotknul fanoušků, za což se jim omlouvám. Toto období bylo spojeno se značným emočním vypětím, které se projevilo tímto nežádoucím způsobem, ačkoli se spor neměl týkat FC Vysočina a jeho fanoušků. Věřím, že se podaří narovnat vztahy také s fanoušky a že moji omluvu přijmou. V jarní části fotbalové sezóny bude občerstvení zajištěno vždy prostřednictvím stánku s pergolou, který bude otevřen již vždy hodinu před zahájení utkání. V této době jsme pro fanoušky připravili akci „pivo + klobása za 90,- Kč“. Na utkáních, která budou vytipována společně se zástupci FC Vysočina, bude občerstvení zajištěno dvěma stánky, přičemž druhý stánek bude v rohu objektu tribuny. Občerstvení bude k dispozici také při zápasech mládeže, případně u jiných akcí pořádaných FC Vysočina dle návštěvnosti. Vždy minimálně prostřednictvím stánku s pergolou. Obsluha v rámci zajištění komfortu pro diváky posílí roznosy piva a teplých nápojů. Věřím, že diváci budou s poskytovanými službami spokojeni,“ uvedl jednatel společnosti UDANAX, s.r.o. Rudolf Penn.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu