10.02.2007, Miroslav Fuks

Starší dorost veze ze Sparty remízu 2:2

Starší dorost veze ze Sparty remízu 2:2Před pokračující marodku, která se rozrostla už na 8 hráčů, dokázal straší dorost remizovat 2:2 na půdě pražské Sparty. Výsledek však mohl být mnohem lepší, kdyby naši hráči dokázali za stavu 1:2 proměnit některou ze svých gólových šancí. Obě branky dorostu vstřelil Zdeněk Chmelík, který byl při současné marodce povolán z juniorky.

 
„V tradičně improvizované sestavě nám nevycházela kombinace a ve hře byla celá řada nepřesností. Náš výkon byl celkově dost neurovnaný. Přesto jsme se v zápase dvakrát dokázali ujmout vedení a i v závěru jsme sahali po vítězství. Bohužel nás za stavu 0:1 velmi srazila obrovská a školácká hrubka gólmana Hlavoňka,“ řekl k zápasu kouč Roman Kučera.

Sestava: Hlavoněk – A.Procházka, Horák, Raška, Takacz – M.Černý, Chmelík, L.Procházka, Smejkal – Kratochvíl, Tlačbaba, střídající: Šána, Bureš.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu