08.02.2007, DENÍK - Václav Vacek

Demeter zkoušel štěstí v Řecku

Demeter zkoušel štěstí v ŘeckuPlzeň - Od úterý bojuje o angažmá ve Viktorii Plzeň slovenský záložník Michal Demeter. Rodák z Bratislavy už nejvyšší českou soutěž poznal, před rokem a půl přišel jako posila do týmu tehdejšího nováčka první ligy, Jihlavy.

 
Fotbalisté z Vysočiny nejvyšší soutěž po roce opustili a Demeter působil vloni na podzim ve druhé lize. „Ke konci roku mně vypršela smlouva a na jejím prodloužení jsem se v Jihlavě nedomluvil. V lednu jsem byl týden v Řecku, ale z angažmá sešlo. Když se ozvala Plzeň, neváhal jsem. Chci o šanci získat smlouvu ve Viktorii bojovat,“ svěřil se dlouhovlasý fotbalista.

Michalu Demeterovi není prostředí Městského stadionu ve Štruncových sadech úplně neznámé. Na podzim v roce 2005 tu nastoupil v dresu Jihlavy a svému týmu pomohl k bezbrankové remíze. „Ten zápas si vybavuji, v paměti mám neproměněnou penaltu plzeňského Vágnera v nastaveném čase. Měli jsme tenkrát štěstí,“ usmívá se.

Jeho úkolem není střílet góly, nejlépe se cítí na postu defenzivního záložníka. „Hrál jsem ale také na pravé straně obrany,“ připomíná.

Na tomto postu také nastoupil ve včerejším zápase Tipsport cupu proti Kladnu, které Viktoria prohrála 1:2. Další příležitost ukázat se bude mít proti Karlovým Varům.

„Bude záležet na jeho výkonech. O tom, zda u nás zůstane, se rozhodne nejpozději do 15. února, kdy končí přestupní termín,“ uvedl trenér Viktorie Stanislav Levý.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu