30.09.2018, Miroslav Fuks

Vejmola: V Třinci jsme vyválčili obrovsky cennou výhru

Vejmola: V Třinci jsme vyválčili obrovsky cennou výhruBrankáři Luďku Vejmolovi se z třineckého trávníku odcházelo velmi dobře. Jihlavští fanoušci vyvolávali jeho jméno a jeho mohl hřát fakt, že výrazným způsobem přispěl k cenné výhře FC Vysočina. Svůj tým podržel chycenou penaltou a vyřešením řady ošemetných střel a situací. Byl se svým výkonem spokojen?

 

Za tři body, které jsme v Třinci vyválčili, jsme obrovsky rádi. V první půli jsme byli horším týmem, na čemž se možná podepsal dopolední čas výkopu zápasu, na který nejsme úplně zvyklí. Hlavně jsme ale nevyhrávali souboje a domácí byli důraznější.  Asi můžeme být rádi, že jsme inkasovali jen jednou. Chyby, které jsme v první pětačtyřicetiminutovce udělali, si musíme pořádně rozebrat. Do druhého poločasu jsme vstoupili se snahou o zlepšení, což se nám rozhodně podařilo. Šli jsme nahoru z hlediska vyhraných osobních soubojů i kombinace. Na hřišti byla vidět naše touha po vstřelení branek.

V 10. minutě jsi lapil domácímu Bedecsovi. Šel jsi na stranu střely na jisto?
Je to tak, tušil jsem, že jeho střela po mé pravé ruce půjde. Jsem moc rád, že to vyšlo a tým jsem podržel. Druhá Kušnírova „panenkovská“ penalta se asi lapit nedala. Gólman skoro nikdy nezůstane stát na místě, aby si na toto netradiční řešení pokutového kopu případně počkal...

A co střela do šibenice, kterou jsi vytáhl z branky zhruba po půlhodině hry?
Od toho na hřišti jsem, abych mančaftu pomohl k tolik potřebným třem bodům. Ty byly třeba, pokud chceme hrát v tabulce o ty nejvyšší příčky. Za týden je samozřejmě musíme potvrdit doma!

V Třinci bojovný zápas asi bolel i gólmana, že?
V závarech a mlýnicích při standardkách to opravdu bylo náročné. Každý musel v soubojích prokázat osobní statečnost. Třinec tam měl dva urostlé kluky, kteří do toho chodili naplno. Tak to ale má být, je to fotbal, kontaktní sport pro chlapy.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu