03.09.2018, Miroslav Fuks

Jiří Klíma: Bohužel, máme problém vstřelit gól

Jiří Klíma: Bohužel, máme problém vstřelit gólJihlavský útočník Jiří Klíma už od třetího kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, kdy se trefil ve Znojmě, čeká na střelecký zápis. Člen širšího kádru reprezentace U21 byl blízko velmi důležitého gólu i ve Varnsdorfu, ale nebylo mu přáno. Jak duel, který skončil první porážkou FCV v soutěžním ročníku, viděl a okomentoval?

 

Věděli jsme, že to tady bude těžké, což se potvrdilo. Přitom jsme do utkání nevstoupili špatně. Brzy po výkopu jsem měl první velkou šanci. Obešel jsem gólmana, ale míč jsem si hodil moc daleko na dlouhou nohu a pak už jsem ho skoro z nulového úhlu nedokázal dostat do sítě. Následně jsme měli ještě asi dvě dobré šance, kdy jsme mohli jít do vedení. Věřím, že bychom první poločas zvládli, druhou půli bychom si pohlídali a určitě bychom ve Varnsdorfu bodovali. Bohužel, máme problém vstřelit gól a naopak inkasujeme ze standardky. Pořád se to opakuje, naše obranné standardky jsou špatné.

Dva góly z rohu jste dostali v rámci MOL Cupu v Dolním Benešově a na severu Čech se situace opakovala...
Co na to říct? Musíme být více koncentrovaní, mít při bránění větší individuální zodpovědnost. Každý máme určený určitý prostor nebo konkrétního hráče

Varnsdorf před týdnem porazil na svém stadiónu Hradec Králové 1:0 a stejným poměrem si poradil s dalším silným celkem. Překvapil vás něčím?
Asi ne. Věděli jsme, co budou hrát. První poločas se nám to celkem dařilo, ale ve druhé půli jsme dostali gól ze standardky. Věděli jsme, že doma v tomto ligovém ročníku ještě neinkasovali branku a že se do varnsdorfské defenzívy těžko dostává. Dnes se to ukázalo. Zatímco v první půli jsme měli nějaké šance, tak ve druhém poločase jsme si vlastně nevytvořili už vůbec nic.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu