01.02.2007, Miroslav Fuks

Vysočina doplatila na koncovku a prohrála s Mladou Boleslaví 1:0

Vysočina doplatila na koncovku a prohrála s Mladou Boleslaví 1:0Druhé vystoupení FC Vysočina v rámci Tipsport cupu skončilo nejtěsnějším vítězstvím domácí Mladé Boleslavi 1:0. Naši hráči sehráli proti 2. celku loňské Gambrinus ligy vyrovnaný duel, ve kterém doplatili na špatnou koncovku. Tu nejlépe dokumentovala Michalem Kadlecem neproměněná penalta v poslední minutě utkání.

 
Ml. BoleslavMl. Boleslav
Tipsport cup, čtvrtek 1.2.2007, 15:00
1:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól: 70. Brezinský
Diváci: 300
Ml. Boleslav: Šeda - Krátký, T. Brezinský, Rolko, Nesvadba (46. Pára) - Dittrich, Nečas, Palát (46. Brunclík), Fabián - Mikolanda (46. Kysela), Sedláček (46.Vajgl).
FC Vysočina: Tulis – Gebreselassie (75. Bartoš), Kadlec, Šourek (46. Ditrich), Drga – Veselý (46. Čermák), Vladyka (46. Gorol), Lovětínský, Cihlář (46. Nešpor) – Svoboda, Faldyna (46. Peška).
 

Komentář

Jihlavští do zápasu nastoupili z plného tréninku v rámci probíhajícího nymburského soustředění. V základní sestavě se na kraji obrany objevil Theodor Gebreselassie a nutno dodat, že si celý zápas vedl velmi dobře a potvrdil, že může být alternativou na tento post. Naopak dle předpokladů scházelo nedoléčené duo Malínek – Pacholík, odpočívali mladíci Kovařík a Rabušic, který na středečním tréninku utrpěl nepříjemný úder do nosu, a do hry vůbec nezasáhl ani gólman Rzeszoto, protože trenér Bokša chtěl nechat celý zápas odchytat jednoho brankáře. Pro zajímavost doplňme, že exjihlavský stoper Milan Kopic do zápasu v dresu domácích vůbec nezasáhl.
První poločas byl kvalitní a zcela vyrovnaný. Největší šanci si v ní vytvořil náš levý halv Cihlář, který ve 33. minutě bohužel neproměnil svůj samostatný postup na gólmana. V poločasové přestávce došlo k oboustrannému prostřídání sestav, které způsobilo snížení úrovně hry a v zápase přibylo nepřesností. V jihlavské jedenáctce se objevili testovaní hráči Gorol a Ditrich a po delší době i navrátilec Peška. Čekání na první gól ukončil v 70. minutě Brezinský, který do branky dorazil těžkou střelu vyraženou gólmanem Tulisem. Velkou šanci k vyrovnání měl v poslední minutě duel kapitán Michal Kadlec, který se ujal zahrávání pokutového kopu za faul na Drgu. Jeho k tyči dobře umístěnou střelu bohužel domácí gólman Šeda vystihl.

Fotogalerie

         
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu