04.08.2018, Miroslav Fuks

Zoubele: Duel ve Znojmě byl v mnoha ohledech velmi náročný

Zoubele: Duel ve Znojmě byl v mnoha ohledech velmi náročnýZkušený záložník Lukáš Zoubele toho měl po utkání ve Znojmě plné zuby. Fyzicky náročný ligový zápas umocnilo vedro a též nepříjemná srážka se spoluhráčem Filipem Novotným v závěru utkání. Náplastí pro něj nepochybně bylo cenné vítězství a též jeho první branka v sezóně, která stanovila konečné skóre na 0:3. Co po utkání sdělil do novinářských diktafonů?

 

Byl to opravdu hodně náročný venkovní zápas. Do Znojma jsme jeli s cílem uhrát nějaké body a jsme samozřejmě moc rádi, že se nám to povedlo. Na hře a výkonu se nepochybně podepsalo velké vedro. Zvlášť tedy ve druhém poločase, kdy jsme toho už měli plné kecky. Naštěstí jsme zvýšili na 0:3 a utkání jsme dohrávali v klidu.

Jak ses na vedro před utkáním připravil?
Obzvláště já s tím mívám velké problémy. Horko mne hodně vysiluje. Snažím se tomu čelit velkým přísunem minerálů, hořčíku a soli. A samozřejmě nezapomínám na pravidelný pitný režim.

Podobně jako v Brně jste vstřelili branku na 0:2 těsně před koncem první půle. To byl asi opět důležitý moment, že?
Určitě nám tato branka hodně pomohla a ještě více nás uklidnila. Takový stav utkání představuje velkou pomoc. Na druhou stranu registrujeme mnoho příkladů, kdy soupeř dokáže duel i za tohoto nepříznivého stavu ještě zcela otočit. V Mladé Boleslavi by mohli vyprávět...

Pro tebe je jistě povzbuzením první branka v nové sezóně...
Už v úvodních dvou zápasech jsem se dostal do některých šancí, které však zůstaly neproměněny. Střely mi létaly kolem tyčí. Chtěl jsem co nejdříve vstřelit gól, abych už měl klid. Naštěstí se to dnes povedlo. Táhl jsem brejk do vápna a snažil jsem se míč nastřelit pod sebe na nabíhající spoluhráče. Balón neprošel, ale odrazil se zpátky ke mně a já se levačkou trefil na zadní tyč. Naštěstí střela prošla, jsem za to rád.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu