29.07.2018, Juniorskaliga.cz

Juniorka propadla ve Zlíně

Juniorka propadla ve ZlíněJuniorský tým FC Vysočina nebodoval ani ve druhém duelu sezóny. Zatímco s Baníkem byla minimálně remíza na dosah, tak ve Zlíně jihlavští mladíci propadli. Svému soupeři podlehli 4:0 (2:0). Stínem utkání je zranění útočníků Svobody a Lorence v rozmezí šesti minut první půle.

 
ZlínZlín
2.kolo, neděle 29.7.2018, 11:00
4:0
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 8. Venený, 31. a 48. Gettler, 80. A. Tkadlec
ŽK: 77. Červenka – 10. Kolář, 25. Svatík
Rozhodčí: Slabý - Antoníček, Dohnálek
Diváci: 135
Zlín: iška – Bačo, Kopečný, Košák, A.Tkadlec, Holík – Sklenář (78. Bykhovskyi), Štěpánek (67. Červenka), Venený, Novák (58. Zahradník) – Gettler (83. R. Tkadlec).
FC Vysočina: Kolář – Vašíček, Beseda, Dujmović, Řezáč – Pavlík (58. Šteffl), Smejkal, Svatík (76. Karmazín), Čáp – Svoboda (29. Lorenc, 35. Průša), Mašić (79. Sargsyan).
 

Komentář

„Utkání se hrálo v extrémním vedru, se kterým se domácí vyrovnali mnohem lépe. Zlín byl prakticky po celý zápas lepší a zaslouženě zvítězil. Hrozil po každé naší ztrátě míče, navíc jsme v duelu brzy inkasovali úvodní branku. To minimum šancí, které jsme si dokázali vytvořit, jsme nezvládli proměnit,“ okomentoval zápas trenér Michal Kadlec.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu