27.07.2018, Miroslav Fuks

Na Pardubice budou otevřeny tři stánky s občerstvením

Na Pardubice budou otevřeny tři stánky s občerstvenímV pátek v 16:30 hodin se znovu naplno otevřou brány jihlavského stadiónu v Jiráskově ulici. Od 18:00 hodin zde bude sehrán úvodní domácí duel FC Vysočina v novém ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Soupeřem budou ambiciózní Pardubice. Dovolujeme si připomenout základní informace k organizaci utkání.

 

Pokud vás zajímá, jak a kde zakoupit vstupenky na páteční zajímavý duel nebo vyzvednout zakoupené permanentky, tak vyčerpávající informace naleznete ZDE. Mimochodem, na hlavní pokladně číslo 1 si budete moci ještě před utkáním zakoupit permanentky na aktuálně rozběhlou sezónu.

Zápasové časopisy oproti duelům v nejvyšší soutěži prakticky nedoznaly změny. Nadále budou v omezeném počtu k dispozici zcela zdarma u jednotlivých vstupů na stadión. Upozorňujeme, že pro pro zápas proti Pardubicím, stejně tak i většinu domácích zápasů, bude uzavřen méně využívaný VSTUP č. 3 vedle objektu bazénu a sportovní haly u vedlejší travnaté plochy z ulice Evžena Rošického.

Těšit se můžete na tradiční poločasovou soutěž, přičemž její účastníky vždy předstihu naleznete v rámci „Aktualit“ na klubovém webu a též na Facebooku. Pro nadcházející utkání vězte, že na základě tipovací soutěže, která pravidelně probíhá na Facebooku, možnost zapojit se do poločasové soutěže získali Ondřej Daniel, Jiří Blažek a Roman Paluska, z početných řad permanentkářů byli vylosováni majitelé těchto karet: sektor A2 – řada 8 – sedadlo 42, sektor A3 – řada 7 – sedadlo 20, sektor A3 – řada 8 – sedadlo 3 a sektor B3 – řada 6 – sedadlo 9. Všichni uvedení, nechť se co nejdříve na počátku přestávky dostaví na hrací plochu – vstup od brány u hlavní pokladny. Ve hře budou ceny od Unikneme.cz, multikina Cinestar, McDonald´s a Restaurace Spartak.

Společnost UDANAX, která je výhradním provozovatel stánků s občerstvením na stadiónu FC Vysočina, pro páteční duel otevře tři bufety s touto provozní dobou:

  • bufet v rohovém objektu: 17:00-20:00 hodin
  • bufet s pergolou na náměstíčku: 17:00-20:00 hodin (v případě zájmu fanoušků bude otevřeno i déle po skončení duelu)
  • bufet za tribunou A: 17:00-19:00 hodin

Ceny občerstvení se oproti uplynulé sezóně nemění. V rámci utkání s Pardubicemi bude roznos piva zajištěn v omezené míře dvěma hosteskami, neboť provozovatel bufetů musí během tohoto víkendu personálně zvládnout náročnou kolizi ligového utkání FCV s probíhajícím Sázava festem.

Během dalších podzimních zápasů na jihlavském stadiónu se můžete těšit na rozšířenou nabídku sortimentu občerstvení a některé nárazové akce. K dispozici bude uzené maso přímo z udírny, grilované sele, domácí hamburgery, grilované hermelíny apod.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu