10.04.2018, Jan Staněk

Jak to vidí ředitel?

Jak to vidí ředitel?Tak to byly emoce! Chudák Kamso opouštěl hřiště v slzách za potlesku olomouckých diváků – všichni tak nějak cítili, že jeho vyloučení nebylo fér. Pravda, sice nebyl na hřišti úplně dlouho, přesto byl ale dost vidět. Co si budu pamatovat já? Čert vem dvě necitlivé žluté karty. Kamso byl do svého vyloučení možná náš nejlepší hráč, a to hrál v lize svůj první zápas v základní sestavě!

 

I přes přísné vyloučení to byl více než slušný začátek jeho angažmá na Vysočině. I když si teď jeden zápas odpočine, nelze než mu nepopřát „jen tak dál!“.  

Určitě stojí za upozornění i způsob, jakým jsme se v tom zápase poprali s oslabením. Místo, abychom zalezli a hráli jen na brejky, přidali jsme obrátky a zaskočili jsme Hanáky svou aktivitou. Za své nasazení vstřelil zaslouženou branku Pavel Dvořák. Způsob, jakým jsme k remíze dospěli, by měl být tím nejlepším povzbuzením do zápasu se Zlínem a i pozvánkou pro Vás diváky! Určitě je důležité, že jsme zastavili sérii dvou porážek.

K té jablonecké se vracet nechci, byl to zápas blbec, kdy Jablonci vyšlo vše a nám nic. S Jabloncem budou mít problém větší mužstva, než jsme my. K zápasu s Ostravou se pak chci vracet ještě méně. Přestože jsme ten zápas neodehráli dobře, paradoxně jsme mohli vyhrát a již uhasit naděje Baníku na záchranu. Já doufám, že Jirka Klíma si své branky nechává na důležitější okamžiky, než byl zápas v Ostravě. Pokud chce být ligovým útočníkem, musí pracovat na tom, aby takové góly dával.

Závěrem snad mohu jen dodat, že bojovnost, srdce a nasazení ze zápasu s Olomoucí ve mně upevňuje přesvědčení, že pátek 13. bude smutným dnem pro Ševce, ne pro nás. FCV do toho!


 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu