06.04.2018, Miroslav Fuks

Hráčem FCV za měsíc březen jste zvolili Davise Ikauniekse

Hráčem FCV za měsíc březen jste zvolili Davise IkauniekseTradiční anketa o Hráče měsíce FC Vysočina se po půl roce vrátila do rukou lotyšského reprezentačního útočníka Davise Ikauniekse. Ten zvítězil s náskokem 44 bodů před druhým stoperem Petrem Buchtou. Třetí příčku obsadil únorový vítěz - útočník Pavel Dvořák.

 

Davisu Ikaunieksovi k březnové výhře stačily starty ve dvou velmi vydařených zápasech. Nejprve zaznamenal dvě parádní trefy a jednu gólovou asistenci do branky Teplic a o kolo později byl strůjcem tříbodového zisku na půdě Dukly Praha, kde první branku vstřelil a na druhou přihrál Zoubelemu. Do další zápasu proti Jablonci nastoupil v základní sestavě, ale zdravotní problém jej limitoval natolik, že ještě v průběhu prvního dějství vystřídal. Fit bohužel nebyl ani v posledním utkání na Baníku Ostrava.

Pořadí ankety Hráč měsíce za březen 2018:

1. Ikaunieks Davis 260 b., 2. Buchta Petr 216 b., 3. Dvořák Pavel 136 b., 4.-5. Schumacher Till 99 b., Zoubele Lukáš 99 b., 6. Holík Libor 92 b., 7. Urblík Jozef 90 b., 8. Tlustý Petr 87 b., 9. Klíma Jiří 85 b.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu