13.03.2018, Jan Staněk

Jak to vidí ředitel?

Jak to vidí ředitel?Kdo by čekal, že v pátém jarním kole půjde s Jabloncem o souboj dvou mužstev, kde ani jedno zatím v lize neztratilo bod? Kromě jednoho našeho fanouška, který na nás každé utkání vsází 1000,- Kč, asi jen blázen. Každopádně tomu fanouškovi už to hodilo na jaře celkem slušný balík a minimálně si může pořídit velmi hezkou dovolenou.

 

Dosavadní zápasy nám všem vlily do žil pořádnou naději, že záchrana není ztracená. Také můžeme mít po delším čase z fotbalu v Jihlavě radost. To je asi nejdůležitější. Dosavadní průběh jara je pro hráče odměnou za tvrdou práci, kterou v zimě odvedli a kterou přenesli i do utkání. Vyhráno však rozhodně nemáme a musíme se soustředit na každý jednotlivý zápas tak, jako by měl být náš poslední. Ve fotbale se vše může obrátit ze dne na den a sláva jednotlivce trvá vždy jen do dalšího zápasu. Proto musíme pracovat jako doposud a pak věřím, že se dosavadní úspěchy budou opakovat.

Tento tým už však ukázal, že stojí za to mu fandit a že ti kluci si zaslouží, aby v tom nebyli sami. Proto doufám, že se v sobotu dočkají pořádné podpory a skvělého domácího prostředí. Přijďte jim pomoct a buďte slyšet! Myslím, že na Vysočině dlouhodobě platí pravidlo, že Vysočina nekupuje hvězdy, ale hvězdy vytváří. Ať sezóna dopadne jakkoliv, máme v týmu hráče, které stojí za to vidět.

Závěrem nemohu přejít milníky, kterých jsme dosáhli při zápase s Duklou. V lize jsme odehráli 200. utkání, což ukazuje, že jsme v lize v zásadě pořád nováčci a že svou historii teprve píšeme. Pro ilustraci Mladá Boleslav, také klub relativně bez historie, má odehráno v lize přes 400 utkání. Také se nám povedlo vytvořit rekordní sérii čtyř výher v řadě, která bude o to cennější, pokud se nám podaří udržet první ligu. Účasti v lize si važme. Máme tu teď na Vysočině něco, co tu za století historie fotbalu nebylo.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu