22.02.2018, Miroslav Fuks

FC Vysočina uzavřel partnerství s Malou kopanou Jihlava

FC Vysočina uzavřel partnerství s Malou kopanou JihlavaTato spolupráce se dlouhodobě nabízela a je logickým vyústěním situace na sportovní mapě jihlavského okresu. FC Vysočina uzavřel spolupráci s tradičním spolkem Malá kopaná Jihlava, který sdružuje více než 1.300 hráčů malé varianty fotbalu. Tato kooperace se zpočátku bude rozvíjet na úrovni komunikačních kanálů obou subjektů.

 

„Moc nás těší, že jsme lednovou valnou hromadu MK Jihlava přesvědčili o smysluplnosti této spolupráce. Naše spojení má logiku z hlediska výrazné příbuznosti obou sportů i propojení lidského faktoru. Mnoho hráčů jihlavské malé kopané totiž prošlo mládežnickými i dospělými týmy FC Vysočina a jádro výběru MK Jihlava, který nastupuje v nejvyšší soutěži, tvoří bývalí fotbalisté FCV. Stejně tak se velké množství aktivních hráčů fotbálku o víkendu mění ve fanoušky FC Vysočina. Navíc je nesporné, že rozvoj MK Jihlava, který lze pozorovat v uplynulých patnácti letech, souvisí s rozmachem FC Vysočina v oblasti výchovy mládeže a výstavby sportovní infrastruktury. Pokud se naši vzájemnou kooperaci podaří nastartovat tak, jak doufáme a očekáváme, tak už v hlavě nosíme plány, jak ji v brzké budoucnosti ještě více rozšířit,“ okomentoval zrod spolupráce Miroslav Fuks, marketingový manažer FC Vysočina.

Ondřej Lapeš, prezident správní rady MK Jihlava jeho slova doplnil o konkrétní formy vzájemné pomoci: „Oboustranně hodláme využít webů a sociálních sítí, které jsou v péči MKJ, potažmo FCV. Chceme vzájemně prezentovat pozvánky na ligové zápasy či významné turnaje. Stejně tak na obou webech najdou místo reklamní bannery upozorňující na partnerské internetové stránky. V rámci vyhlášení výsledků jarní části ligových soutěží MK Jihlava pak dojde k předání permanentky pro nejlepšího střelce každé ligy přímo z rukou některého z fotbalistů FC Vysočina.“

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu