08.01.2007, Miroslav Fuks

Přípravu na jaro zahájila i juniorka

Přípravu na jaro zahájila i juniorkaVe stejný den jako „áčko“ se k prvnímu tréninku v letošním roce hlásili i hráči třetiligové juniorky. Trenér Tomáš Jansa přivítal šestnáctku hráčů. Mezi nimi byli i přeřazení členové podzimního kádru prvního týmu Petr Heide, Vladimír Vácha a Tomáše Peteřík a posunutí dorostenci Zdeněk Chmelík, Michal Niederle a Miloš Netrda.

 
Avizovaný Pavel Vojtíšek dostal od FC Vysočina souhlas k trénování v Bystrci a návrat Vladimíra Pešky z nevydařeného olomouckého hostování zatím není dořešen. Trenérské duo Jansa – Březina navíc stále ještě nemůže počítat se zraněními sužovaným stoperem Michalem Vávrou, který zatím může pouze vyklusávat.

Oproti podzimu scházeli David Komínek, který z pracovních důvodů ukončil jihlavské působení a zakotví v Rudíkově, Petr Matoušek, jenž se z hostování vrátil do Roudnice nad Labem, a dlouholetá dvojka Jaroslav Kremín, která dala přednost studiu. Na jeho post se do přípravy zapojil gólman Dominik Březina.

Stávající kádr juniorky pro zimní přípravu:

Brankáři: Neuman, Březina

Obránci: Heide, Kříž, Nešpor, Naniaš, Niederle

Záložníci: Chmelík, Netrda, Chlup, Fišer, Flekal, Wasserbauer

Útočníci: Vácha, Peteřík, Šplíchal

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu