08.01.2007, Miroslav Fuks

Vysočina zahájila zimní galeje fotbálkem

Vysočina zahájila zimní galeje fotbálkemFotbalisté FC Vysočina se v pondělí 8. ledna sešli k prvnímu tréninku zimní přípravy před důležitými jarními boji o postup do Gambrinus ligy. Trenér Milan Bokša na úvodním tréninku přivítal dvě nové tváře – Radka Gorola a Marka Demjanoviče.

 
Ofenzivní střední záložník Radek Gorol z divizního Týniště nad Orlicí se do zimní přípravy zapojí v prvních třech týdnech a poté se rozhodne o jeho dalším působení v jihlavském dresu. Podobně je na tom stoper Marek Demjanovič, který trenéry a vedení FC Vysočina zaujal v podzimních duelech MSFL v barvách Břeclavi. Jako kapitán tento celek dovedl až do osmifinále Poháru ČMFS, kde Břeclav nestačila na pražskou Spartu.

K týmu se zatím nepřipojil útočník Pavel Simr, jehož příchod na Vysočinu ještě není dotažen. Zároveň ředitel Tulis jedná i o dalších jménech, která by tým posílila v jarních bojích.

Vedle hráčů, kteří působení v FC Vysočina ukončili (Demeter, Dujka, Koukal) nebo byli přeřazeni do juniorky (Peteřík, Vácha, Heide) na hřišti scházel i gólman Branislav Rzeszoto. Ten požádal o týdenní prodloužení dovolené vzhledem k vážným rodinným důvodům.

„První týden bude ve znamení zdravotních testů a postupného zvyšování zátěže. První přátelský zápas Vysočina sehraje ve středu 17. ledna proti své juniorce. Vrchol kondiční přípravy nastane zhruba v 5. týdnu, kdy budeme na soustředění v Nymburce“ informoval nás trenér Milan Bokša.

Rozsáhlou fotogalerii z prvního dne přípravy naleznete ZDE.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu