30.10.2017, Petr Chudoba

U17: Otočili utkání v Hlučíně a vyhráli 2:1

U17: Otočili utkání v Hlučíně a vyhráli 2:1Mladší dorostenci sehráli velice těžké utkání proti Hlučínu. Domáci bránili velice hluboko a tak se mladíci Vysočiny těžko prosazovali. Po bezbrankovém prvním poločase šel Hlučín do vedení, ale Vysočina to nezabalila a díky dvěma brankám Růžičky zvládla strhnout vítězství na svou stranu v poměru 2:1!

 
HlučínHlučín
14.kolo, sobota 28.10.2017, 12:45
1:2
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 51. Jaroň – 67. a 79. Růžička
Diváci: 25
FC Vysočina: Mastný – Fila (54. Vošmera), Marek Malata, Trinh, Novák (66. Vácha) – Lukáš Trnka (58. Pojezný), Šrámek (74. Čermák) – Havlín, Ritter, Růžička – Mirek Malata
 

Komentář

"Hráli jsme na umělé trávě, která měla nejmenší možné parametry. Domácí se posouvali v hlubokém bloku a nedovolovali nám se prosazovat ve vápně. Do vedení paradoxně mohli jít domácí, když náš brankář neodhadl dlouhý letící míč, ale naštěstí útočník netrefil prázdnou bránu. Ve druhém poločase jsem hráčům promluvil do duše, že takto nemůžeme pokračovat, ale musíme zvýšit aktivitu směrem dopředu. Po sporné situaci jsme dostali gól, když se dokázal prosadit Jaroň. Inkasovaný gól nás nakopl a chtěli jsme rychle něco udělat s výsledkem. Ve středu hřiště získal míč střídající Pojezný a kolmou přihrávkou vybídl Růžičku, který ranou do šibenice vyrovnal. Definitivního obratu jsme se dočkali v poslední minutě, když dlouhý aut do vápna hodil Mirek Malata, kam si naběhl Růžička, který hlavou míč poslal do brány. Dnes musím pochválit všechny střídající hráče, kteří oživili naší hru." řekl po utkání trenér Libor Smejkal.


 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu