25.10.2017, Miroslav Fuks

Ivan Kopecký: Kluci podali poctivý a pracovitý výkon

Ivan Kopecký: Kluci podali poctivý a pracovitý výkonVysočina během pěti dnů hostila oba celky z Vršovic. Oba duely měly společné porážku Jihlavy a inkasování tří rychlých branek do domácí sítě, které rozhodly o výsledku zápasu. Jak zprvu dobře se vyvíjející bitvu o pohárové čtvrtfinále proti Slavii Praha okomentoval kouč Ivan Kopecký?

 

„Výsledek pro nás není přívětivý. Přesto si myslím, že jsme odehráli slušné utkání. Kluci podali poctivý a pracovitý výkon. V první půli jsme dokázali vstřelit branku a po jedné ze standardních situací a následném závaru jsme neměli daleko ke vstřelení druhé. Měli jsme být důraznější a soupeře potrestat. Ve druhé půli jsme chtěli hrát stejně, stejně zodpovědně. Připravovali jsme se na to, že Slavie bude aktivnější a že zvýší obrátky. Hodně jí pomohl šťastný gól Frydrycha, jenž centr dokázal proměnit v branku. Následně Slavia během šesti minut rozhodla utkání, což mne samozřejmě mrzí. V kritickém momentě po inkasovaném vyrovnávacím gólu jsme měli hrát takticky trochu jinak. Některé situace bychom měli jinak řešit a nepodléhat panice. I po tomto rychlém obratu byla na našem herním projevu patrná snaha něco s tím udělat. Pěkně vystřelil Krejčí a měli jsme tam nějaké standardní situace. Mrzí mne, že jsme lépe nedotáhli řadu slušně rozjetých akcí. Na kontaktní gól jsme proto už nedosáhli. I díky zkušenosti Slavie v obranné fázi. Vyřazení je škoda, ovšem výkon jsme podali slušný,“ řekl trenér Ivan Kopecký úvodem tiskové konference.

Jak jihlavský lodivod ohodnotil výkony hráčů, kteří po delší odmlce nastoupili v základní sestavě: „Bylo vidět, že jsou zdravě nadržení na hru. Jak Novotný, tak i Záviška. V obraně po dvouzápasové pauze hrál Keresteš a do středové řady jsme posunuli Nového, jenž svoji roli ve spolupráci s Vaculíkem plnil slušně. Myslím si, že pro tyto mladé hráče šlo o velkou fotbalovou školu.“

Pozápasové ohlasy na Ježour TV: krom komentáře trenéra Ivana Kopeckého z tiskové konference přinášíme i slova střelce jihlavské branky Martina Nového.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu