10.08.2017, Miroslav Fuks

Přichází posila na levý kraj obrany: Miroslav Keresteš

Přichází posila na levý kraj obrany: Miroslav KerestešDlouhotrvající snaha sportovního vedení FC Vysočina přivézt klasického levého obránce dospěla do konce. V sobotu se do tréninkového procesu jihlavského týmu zapojil slovenský bek Miroslav Keresteš a dnes bylo roční hostování osmadvacetiletého hráče Mladé Boleslavi administrativně uzavřeno.

 

Miroslav Keresteš (nar. 30.7.1989) pochází ze slovenské vesnice Chmeľova, odkud za fotbalem odešel do nedalekého Prešova. V letech 2009 až 2012 získával zkušenosti s dospělým fotbalem ve Veľkém Šariši a v Lokomotivě Košice. Profesionální působení v Tatranu odmítal, tudíž se rozhodl zamířit do Česka. Jaro 2013 strávil v týmu nováčka MSFL v Orlové, kde zaujal představitele jiného účastníka III. ligy - Opavy. Během podzimu 2013 v opavském dresu zase upoutal představitele Zbrojovky Brno a zrodil se přestup. V moravské metropoli působil od ledna 2014 do června 2016, přičemž stihl nastoupit do 52 utkání a vstřelit jediný gól. Velmi dobrými výkony v prvoligovém ročníku 2015/16 si řekl o angažmá v Mladé Boleslavi. Zde však při velké konkurenci Fleišmana pouze vysedával na lavičce a v uplynulém ligovém ročníku nastoupil je do tří duelů I. ligy a dvou utkání v předkole Evropské ligy. Nyní přichází restartovat svoji kariéru na Vysočinu.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu