26.06.2017, Miroslav Fuks

Do letního bloku vstoupil juniorský tým

Do letního bloku vstoupil juniorský týmO týden později, než prvoligové „áčko“, dnes odpoledne vstoupil do letní přípravy juniorský tým. Početný kádr, k němuž se o týden později připojí ještě čtveřice fotbalistů, tvořili nejen hráči ročníků 1997 a 1998, ale též hráči, kteří již do juniorské kategorie nespadají. Tým vedl hlavní kouč Pavel Procházka s novým asistentem – bývalým dlouholetým hráčem FC Vysočina Ondřejem Šourkem.

 

„Forma působení Ondřeje Šourka u juniorského týmu se ještě upřesňuje. Budu rád, když nastartujeme spolupráci a Ondra začne u juniorky sbírat první trenérské zkušenosti,“ uvedl Pavel Procházka, jenž objasnil podobu kádru na začátku přípravy: „Až o týden později se do tréninku zapojí Vrzal, Dujmović, Bojo a Demeter. Starší skupina hráčů, kterou tvoří Patrik Demeter, Hron, Rychetník, Pedro a Fiala, s námi začne trénovat a postupně by měli odcházet na hostování či přestup do dospělého fotbalu.“

„Tento týden bude ve znamení pozvolného nárůstu tréninkových dávek. Dnes jsme měli jednu tréninkovou jednotku a v úterý budeme trénovat dvoufázově. Ve středu se mnou jedna skupina hráčů zamíří na funkční a diagnostické testy a druhá absolvuje trénink pod vedením asistenta Ondřeje Šourka. Ve čtvrtek tým opět čekají dva tréninky a v pátek jeden. Méně náročný vstupní trénink potvrzuje skutečnost, že o víkendu nemáme naplánovaný žádný přípravný duel. Ten první nás čeká až v sobotu 8. července v Českých Budějovicích,“ doplnil trenér Procházka.

Kádr juniorky na startu letní přípravy:

Brankáři: Konrád, Kolář
Obránci: Beseda, Dujmović, Kafoněk, Vašíček, Vrzal, Hron, Pedro, Rychetník
Záložníci: Kolčava, Sargsyan, Svatík, Karmazín, Smejkal, Časta, Průša, Bojo, Fiala, P.Demeter
Útočníci: Mašić, Pěnkava, Fikar, Svoboda

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu