14.05.2017, Miroslav Fuks

Fulnek: Dlouhou sérii bez výhry jsme v hlavách neměli

Fulnek: Dlouhou sérii bez výhry jsme v hlavách neměliKrajní záložník Jakub Fulnek se v závěru jarní části ePojisteni.cz ligy dostal do výborné formy. Všimli si toho fanoušci FC Vysočina, kteří jej zvolili Hráčem dubna. Člen širšího reprezentačního kádru U21 však ve velmi dobrých výkonech pokračuje i v květnu. V Mladé Boleslavi i ve Zlíně náležel k nejlepším jihlavským hráčům a na zlínské Letné jeho střílený centr přinesl klíčový moment zápasu a s ním i nesmírně cenný tříbodový zisk pro FC Vysočina. Jak Kuba tuto situaci viděl?

 

Na půlce jsme vybojovali míč a Davis mne okamžitě vyslal do volného prostoru. Zprava jsem postupoval do vápna a chtěl jsem centrovat, ale místo střílené přihrávky na nabíhající spoluhráče se zrodil vlastní gól po teči Hubáčka. Pro vývoj duelu byl samozřejmě velmi důležitý. Dosáhli jsme ho těšně před odchodem do šatny po poměrně vyrovnané první půli. Jsme strašně rádi, že nám to tam takto spadlo a že nám štěstí konečně ukázalo svoji přívětivou tvář. Byla to pro nás velká vzpruha a do druhého poločasu jsme tak šli více v klidu.

Zlín na podzim v Jihlavě vyhrál také díky šťastné teči, kterou v rámci fair-play gesta přiznal Tonda Rosa. Vidíš v tom paralelu?
Tato souvislost mne vůbec nenapadla. V podzimním utkání jsem nehrál, protože jsem tehdy hostoval v Táborsku. Jsem ale rád, že se tentokrát karta obrátila.

Těší vás, že jste ukončili dlouhé čekání na venkovní výhru?
Nemyslím si, že bychom tento nepříznivý fakt měli zakořeněný v hlavách. Bylo by špatně, kdybychom se touto statistikou nějak stresovali a intenzivně se jí zaobírali. Už jsem to říkal po některém z domácích zápasů – do každého jarního utkání jdeme s cílem zvítězit. Jedno, kde a proti komu zrovna hrajeme. Teď je před námi velký úkol, kdy musíme zvítězit v domácím duelu proti Příbrami. Věřím, že ho i s pomocí našich fanoušků zvládneme!

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu