01.05.2017, Doleželová

Přípravka FC Vysočina ovládla mezinárodní turnajový seriál!

Přípravka FC Vysočina ovládla mezinárodní turnajový seriál!Celý duben, víkend co víkend, probíhal v Praze fotbalový seriál turnajů starších přípravek kategorie U10, tedy hráčů a hráček ročníku narození 2007 a mladší. Mladí hráči FC Vysočina Jihlava opět předvedli, že mohou své síly měřit s těmi nejlepšími a na turnaji PIKATEC TOURS 2017 zaslouženě zvítězili!

 

V úvodním turnaji, který se odehrál 2. 4. 2017, narazila Vysočina na silnou konkurenci týmů jako například Sparta Praha, Slavia Praha, Bohemians, Football Talent Academy či Soccer Kids z Drážďan, ale vítězstvím si zajistila přímý postup do finálového turnaje. Kluci předvedli kvalitní a vyrovnaný výkon a až na zápas s fotbalovou akademií, vyhráli všechna utkání. Zároveň si z Prahy odvezl individuální cenu Matěj Kotrba, který se s 12 brankami stal nejlepším střelcem celého turnaje.

Poslední dubnovou sobotu se pak na pražském Barrandově odehrál závěrečný finálový turnaj. Na Jihlavu čekaly týmy, jejichž jména nejsou sice tak zvučná, ale jejich účast ve finále napovídala, že nepůjde o lehké soupeře. Kluci však znovu předvedli skvělý výkon, porazili i dosud suverénní Most, oplatili porážku fotbalové akademii a po dlouho vyrovnané bitvě si poradili i s Benešovem. Po vítězství ve všech osmi zápasech si hráči Vysočiny zaslouženě odvezli velký putovní pohár a výhru 10.000 Kč. Individuální cenu pro nejlepšího hráče získal David Pospíchal. Gratulujeme!

Hráči FC Vysočina turnaj odehráli ve složení Matyáš Široký, Jan Benedikt Doležel, Radek Palán, František Vodička, Odnřej Stratil, Matěj Kotrba, David Pospíchal, Michal Sedláček, Radek Šmarda, Jiří Novotný a Tobiáš Neruda. Nastupovali pod vedením trenérů Jana Širokého a Zdeňka Ságla.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu