06.11.2006, iDnes.cz - Jan Salichov & Jakub Mezlík

Kadlec: I ten bod se bude počítat

Kadlec: I ten bod se bude počítatJihlava - Jednoznačná ztráta dvou bodů. Tak komentují výsledek pátečního utkání se Sokolovem jihlavští fotbalisté. „Takový zápas se dá těžko hodnotit jinak,“ stěžuje si domácí gólman Branislav Rzeszoto. „Prohrávali jsme 0:1, pak jsme to sice otočili, ale druhý poločas byl z naší strany hroznej. To jste viděli sami.“ Co se s týmem stalo?

 
„Nevím, na kolik do toho mohlo zasáhnout uspokojení. Když vedete, máte pocit, že už ten zápas zvládnete. Šestkrát za sebou jsme to dokázali, teď už ne,“ říká domácí trenér Milan Bokša.

„Ale musím uznat, že ve druhém poločase byl soupeř lepší, a vyrovnat si zasloužil,“ dodává zkušený kouč.

Ztráta dvou bodů mrzí i jednoho z jihlavských střelců, Michala Kadlece. „Za gól jsem určitě rád, ale bylo by to mnohem lepší, kdybychom získali všechny tři body,“ přiznává třicetiletý obránce. „Na druhou stranu, i ten jeden bod se nám na konci soutěže bude počítat.“

Díky včerejšímu vítězství pražských Bohemians nad HFK Oloumouc se Vysočina v tabulce posunula na druhé místo. To by ráda udržela i po konci podzimní části. „Samozřejmě bychom chtěli přezimovat na postupových příčkách,“ připouští Bokša.

Jeho mužstvu k tomu stačí jediné, plně bodovat v nedělním zápase v Hradci Králové.

 
Související
Média
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu