20.04.2017, Petr Chudoba

U16: Remíza s celkem Frýdku-Místku

U16: Remíza s celkem Frýdku-MístkuMladší dorostenci U16 sehráli během sedmi dnů třetí utkání a na rozdíl od předchozích dvou proher s celkem Olomouce zvládli bodovat po remíze ve Frýdku-Místku. Na našich hráčích byla v dohrávce znatelná únava, ale remíza byla odpovídající průběhu utkání.

 
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
18.kolo, neděle 12.3.2017, 14:30
1:1
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 41. Mareček - 33. Michal Trnka
ŽK: 55. Havel, 57. Novák
Diváci: 30
FC Vysočina: Doležal – Marek Malata (47. Havlín), Nováček, Šrámek, Novák (68. Časta) – Havel, Samek – Pojezný, L. Trnka, Michal Trnka (54. Vácha) – Mirek Malata
 

Komentář

"Během 7 dnů jsme odehráli tři velmi těžké utkání a z toho dva venku. Ve Frýdku-Místku jsme hráli vyrovnaný zápas, ale domácí byli na tom pohybově lepší. Na nás byla znát velká únava. Kazili jsme často při rychlém protiútoku jednoduché finální přihrávky. Mrzí mě, že jsme na začátku druhého poločasu inkasovali brzký gól, protože jsme tlak domácích mohli narušit dlouhým odkopem. Jednalo se o zaslouženou remízu pro obě dvě mužstva." okomentoval utkání trenér Smejkal.



 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu