17.04.2017, Petr Chudoba

U16: Prohra na hřišti Sigmy Olomouc

U16: Prohra na hřišti Sigmy OlomoucMladší dorostenci U16 sehráli další utkání jarní části soutěže s mužstvem Sigmy Olomouc. Svěřenci trenéra Smejkala předvedli bojovný výkon, ale gólově se prosadili pouze domácí hráči Sigmy a vyhráli 3:0.

 
OlomoucOlomouc
23.kolo, neděle 16.4.2017, 16:00
3:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 21. Heidenreich, 45. Filípek, 71. Klemsa
Diváci: 40
Olomouc: Doležal – Marek Malata (49. Havel), Nováček, Trinh, Vácha – Šrámek, Samek – Havlín, Pojezný (67. Časta), Michal Trnka (73. Geist) – Mirek Malata
 

Komentář

"Dnešní zápas se nedá vůbec srovnat oproti středečnímu zápasu proti Sigmě, protože jsme hráli o 100 % lépe. Naše hra měla velmi dobré parametry, ale góly jsme soupeři darovali. Musím z dnešního zápasu vyzdvihnout Michala Trnku, který po dlouhé době naskočil do základní sestavy a patřil mezi tři nejlepší hráče. Pokud navážeme na tento výkon ve Frýdku Místku v úterý, tak můžeme uhrát dobrý výsledek." ohodnotil utkání trenér Libor Smejkal.


 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu