24.03.2017, Miroslav Fuks

Posílená juniorka FC Vysočina podlehla Vítkovicím

Posílená juniorka FC Vysočina podlehla VítkovicímV areálu Na Stoupách dnes po poledni proběhla zajímavá konfrontace juniorského týmu FC Vysočina, který doplnilo několik hráčů z kádru „áčka“, s druholigovými Vítkovicemi. Duel nabídl dva různé poločasy, když v tom prvním byli o gól Marina Popoviće lepší domácí, ovšem ve druhém dějství vítězství na svoji stranu dokázal strhnout ostravský celek – 1:2 (1:0).

 
FC VysočinaFC Vysočina
přát., pátek 24.3.2017, 13:00
1:2
(1:0)
VítkoviceVítkovice
 

Gól: 12. Popović – 58. Pedro vlastní, 88. Szotkowski
Rozhodčí: Nenadál – Hájek, Pfeiffer
Diváci: 60
FC Vysočina: Rakovan – Fulnek (75. Hron), Pedro, Beseda, Urdinov (46. Svatík) - Kolčava, Batioja (46. Sargsyan) - Popović, Šerý, Novotný – Záviška (75. Fiala). Náhradníci: Soukup.
Vítkovice: Květoň - Fiala, Hlavsa, Hruzík, Texl, Vaněk, Mikula, Ondráček, Juřena, Matěj, Kovařík. Náhradníci: Netolička - Szotkowski, Okoye, Řezáč, Honiš, Mišinský, Gebert.
 

Komentář

První šanci utkání měli v 8. minutě druholigoví hosté, ale hostující útočník s překvapivou ránou neuspěl. V 9. minutě posla zajímavý centr z levé strany Urdinov a kapitán Mikula balón hlavičkoval těsně nad břevno své branky. Ve 12. minutě šli domácí do vedení, když Urdinov uvolnil na levém křídle Šerého, který poslal kvalitní střílený centr na malé vápno, kde byl nejdůraznější nabíhající Popović – 1:0. O dvě minuty později si zleva za obranu naběhl Záviška a před brankou našel Fulneka. Ten však míč netrefil ideálně. Ve 27. minutě zahrával roh Šerý a Kolčava balón prodloužil těsně vedle branky. Zbytek prvního dějství už zajímavé situace před oběma brankami nenabídl.

Vítkovice byly ve druhé půli nebezpečnějším celkem. Poté, co po rohu nebezpečně hlavičkoval Kolčava, se druholigoví hosté tlačili za vyrovnáním. Podařilo se jim to v 58. minutě, kdy si ostrý centr z pravého křídla srazil před nabíhajícím útočníkem do vlastní branky stoper Pedro – 1:1. O dvě minuty později po rohu nebezpečně hlavičkoval Szotkowski a chvíli poté těsně vedle pravé tyče Rakovanovy branky pálil Vaněk. V 73. minutě si Szotkowski našel přihrávku z pravé strany, ale z první Rakovana nepřekonal. Z následného rohu pohotově vypálil Hlavsa, ovšem našel jen rukavice připraveného Rakovana. Na druhé straně se v 77. minutě dostal po rychlém kontru do dobré pozice Popović, ale uvnitř vápna střílel nedůrazně. V 80. minutě parádně z třiceti metrů vypálil Vaněk a Rakovan měl plné nohy a ruce práce, aby míč nepustil do sítě. V 86. minutě zahrával standardní situaci z levé strany Šerý a zatočil je velmi nebezpečně. Besedovi scházel jen kousek k tomu a tomu scházelo velmi málo k tomu, aby skóroval. A tak se skóre měnilo na druhé straně. V 88. minutě si odražený míč za vápnem našel Szotkowski a jeho tečovaná střela skončila v síti –1:2. V 90. minutě mohl po centru Fialy vyrovnat Svatík, ale hlavičkoval mimo Květoňovu branku.

Fotogalerie

             
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu