23.10.2006, Miroslav Fuks

Do olomoucké sítě se trefili i sváteční střelci

Do olomoucké sítě se trefili i sváteční střelciHned dva hráči FC Vysočina v duelu s olomouckou Sigmou protrhli dlouhotrvající střelecký půst v mistrovských utkáních. Michal Veselý se naposledy trefil právě na Anderově stadiónu před jedenácti měsíci a Jirka Malínek se radoval poprvé od 7. listopadu 2004!

 
„Jsem moc rád, že mi to tam konečně padlo. Ta střelecká pauza od posledního gólu už byla příliš dlouhá. Věřím, že mi tato branka pomůže i psychicky a budu si v koncovce více věřit. Snad se teď stabilněji usadím i v základní sestavě,“ řekl nám spokojený Jirka Malínek, který si stále velmi dobře pamatoval svůj krásný gól, který před necelými dvěma lety vstřelil v drnovickém exilu do sítě Pardubic.

Michal Veselý se vrátil na místo činu, kde se 27. listopadu loňského roku brankou podílel na výhře 2:1 nad prvním týmem Olomouce. „Vypadá to, že jsem asi specialista na Sigmu,“ smál se po zápase Veselý, který si na podzim ještě připsal pohárový gól proti Českým Budějovicím. „Naše výhra byla určitě zasloužená. Jen škoda, že jsme si nechali vstřelit kontaktní gól, který zápas na chvíli zdramatizoval. Naštěstí to bylo brzy opět o dva góly a my střetnutí až do konce v klidu kontrolovali. Teď je důležité, abychom tyto cenné body potvrdili i v domácím duelu proti Opavě. Ideální by bylo tříbodově zvládnout i následný match proti Sokolovu. Pokud by se nám to podařilo, tak věřím, že přezimujeme na postupových příčkách. Doufám, že stejné přání mají i sportovní příznivci na celé Vysočině a že nás na náš krásný stadiónu přijdou opět v hojném počtu povzbudit!“

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu