28.11.2016, Redakce

U16 zakončili podzim vítězně

U16 zakončili podzim vítězněMladší dorostenci U16 vedeni trenérem Liborem Smejkalem se v areálu Na Stoupách utkali s Hlučínem, který porazili 4:1 (2:1) a tím si zajistili Top skupinu 9 týmů. Mezi střelce se zapsali Lukáš Trnka, Václav Havlín, Martin Fila a Lukáš Samek.

 
FC VysočinaFC Vysočina
17.kolo, neděle 27.11.2016, 13:00
4:1
(2:1)
HlučínHlučín
 

Góly: 9. Trnka, 39. Havel, 69.,75. Fila - 15. Doležal
ŽK: 19. Trnka, 35. Trinh, 78. Nováček - 55. Hanus
Diváci: 30
FC Vysočina: Doležal – Marek Malata, Trinh (41. Nováček), Vraspír, Novák (56. Vácha) – Šrámek (70. Geist), Samek – Lukáš Trnka (61. Časta), Pojezný, Michal Trnka (49. Fila) – Havel
 

Komentář

"Jsem rád, že jsme odehráli poslední zápas na podzim, protože nemohli k zápasu nastoupit klíčový hráči a to Havlín, Vošmera, Mirek Malata a Růžička. V utkání dostali šanci hráči, kteří měli menší zápasové vytížení. Po výsledkové stránce jsme zápas zvládli, ale s výkonem to bylo mnohem horší. U některých hráčů se projevila únava z dlouhé sezóny a někteří nepodali optimální výkon. Chtěli jsme soupeře vysoko napadat, ale spíše nás soupeř více napadal na naší půlce. Musím hráče Hlučína pochválit, že hráli u nás otevřený fotbal a nesnažili se betonovat. Celkově jsme obsadili 6. místo v tabulce a na jaře nás čeká Top skupina 9 týmů." řekl k vítěznému duelu trenér Libor Smejkal.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu