01.11.2016, Miroslav Fuks

Brnický: Týmu se nedaří nenavázat na slibný úvod sezóny

Brnický: Týmu se nedaří nenavázat na slibný úvod sezónyFotbalový klub, to nejsou jen profesionální fotbalisté, trenéři, mládežničtí hráči či zaměstnanci klubu, ale i sponzoři, kteří se nemalou měrou podílejí na fungování a ekonomickém zabezpečení klubu. V rámci tradičního bližšího představení reklamních partnerů FC Vysočina naše volba padla na společnost DAFE - PLAST Jihlava, která náleží mezi dlouholeté významné partnery klubu. Dotazy jsme položili Petru Brnickému, manažerovi kontroly a procesů.

 

Jak dlouho Vaše společnost podporuje FC Vysočina?
Společnost DAFE - PLAST Jihlava, s.r.o. fotbalový klub FC Vysočina podporuje již celých 13 let, tedy od roku 2003.

Co je pro Vás motivem k podpoře FC Vysočina?
Klub FC Vysočina vnímáme, jako jedinečnou příležitost pro širokou veřejnost shlédnou zápasy nejvyšší české úrovně. Zároveň je klub určitě i velkou motivací pro mnohé kluky a dívky se tomuto sportu věnovat.

Hrál jste nebo stále ještě hrajete fotbal aktivně? Jaký je vlastně Váš vztah k nejpopulárnějšímu světovému sportu?
Vyrůstal jsem poblíž „Spartaku“, kde jsme s kamarády trávili opravdu hodně volného času. Od šesti let jsem pak začal s fotbalem aktivně. Dodnes si moc dobře pamatuji na první trénink s trenérem Sukaným. S aktivní činností jsem skončil v dorosteneckém věku. Později jsem se k fotbalu vrátil díky jihlavské lize v malé kopané. Můj vztah k tomuto sportu je velmi kladný.

Navštěvujete zápasy FC Vysočina pravidelně? Byl jste i na některém venkovním ligovém zápase?
Snažím se nevynechat žádný z domácích zápasů. Venkovní zápasy se mi z časových důvodů navštěvovat nedaří.

Sledujete i výsledky dalších týmů FC Vysočina?
Ano, jistě. Sleduji jak výsledky rezervy, tak i mládežnických týmů, a to i z toho důvodu, že můj nejstarší syn je momentálně hráčem FC Vysočina v týmu U12.

Jak hodnotíte vystoupení FC Vysočina v dosavadním průběhu sezóny?
Mrzí mě, že se zatím týmu nedaří nenavázat na slibné výsledky z počátku sezóny a pevně věřím, že co nejdříve dojde k hernímu zlepšení, které nás usadí v minimálně klidném středu tabulky.

Kteří hráči náleží mezi Vaše oblíbence?
Dříve to byl určitě Marek Jungr. Nyní je to Honza Hanuš.

Jakého bývalého hráče FC Vysočina byste v jihlavském kádru rád znovu viděl?
Jmenoval bych pár nejznámějších odchovanců: Standu Tecla, Honzu Kopice, Lukáše Masopusta či Matěje Vydru. Velmi rád také vzpomínám na srdcové typy hráčů, jako byl Michal Veselý či Marek Jungr.

Jaký tipujete výsledek nadcházejícího domácího duelu?
Tipovat si netroufnu, ale budu určitě rád za jakýkoliv výsledek, který nám přinese plné 3 body.

  • partnerem rubriky je restaurace TŘI KNÍŽATA, kterou naleznete na Masarykově náměstí v Jihlavě

o firmě DAFE - PLAST Jihlava, s.r.o.

DAFE – PLAST je český výrobce plastových a hliníkových oken, dveří a zimních zahrad se sídlem v Polné u Jihlavy. V roce 2017 oslaví již 25 let na trhu. Společnost nikdy neexperimentovala s kvalitou svých výrobků a od počátku své existence si drží vysoký nadstandard v celkovém zpracování svých produktů. Pětadvacetiletý úspěch firmy souvisí se správnou volbou kvalitních dodavatelů, dlouholetých zkušeností ve výrobě, ale také v průběžném zdokonalování celkového procesu výroby. V současné době probíhá v DAFE –PLASTU rozsáhlá přestavba výrobního areálu spojená s výstavbou nové výrobní haly. Vznikne tak vysoce moderní výrobní prostředí, které vyváží výrobní kapacity mezi divizí výroby plastových okenních výplní a divizí výroby hliníkových okenních výplní. Celý projekt je jedinečný i díky využití inovativních technologií. Stavba se bude vyznačovat velice nízkou energetickou náročností, a výrazně tak napomůže ke snížení zatížení životního prostředí v regionu. V souvislosti s projektem bude v Polné vytvořeno 12 nových pracovních míst, které budou vhodné jak pro muže, tak i pro ženy.

Nově vzniklým výrobním komplexem se tak firma DAFE - PLAST definitivně zařadí mezi čelní firmy v České republice pro oblast výroby okenních elementů.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu