15.09.2016, Vojtěch Fuks

Mladší dorostenci U16 smolně remizovali s SK Líšeň

Tým mladších dorostenců U16 vedený trenérem Liborem Smejkalem remizoval v areálu Na Stoupách 1:1 (1:0) s SK Líšeň. V prvním poločase dostal domácí do vedení Mirek Malata z penalty, ale před přestávkou dokázal Líšeň vyrovnat díky nešťastné vlastní brance Adama Nováka. K další změně stavu již nedošlo, jelikož hráči FCV nedokázali proměnit vyložené šance.

 
FC VysočinaFC Vysočina
14.kolo, středa 14.9.2016, 15:00
1:1
(1:0)
LíšeňLíšeň
 

Góly: 33. Mirek Malata (z pen) - 43. Novák (vlastní)
ŽK: 32. Modlitba, 37. Prokš
ČK: 60. Vraspír
Diváci: 50
FC Vysočina: Doležal – Havlín (7. Novák), Vraspír, Nováček, Vácha – Lukáš Trnka, Šrámek – Růžička, Pojezný (63. M. Trnka), Vošmera (69. Zrůst) – Mirek Malata
 

Komentář

"Hned na začátku utkání v 7. minutě se vážně zranil Havlín, který musel okamžitě střídat. O chvíli později se dostal do samostatného úniku Růžička, který ztroskotal na brankáři. Pak se zastřeloval Mirek Malata, který po krásném centru od Růžičky střílel těsně vedle tyče. Celkově jsme si v prvním poločase vytvořili mnoho gólových šancí, ale buď jsme netrefili bránu, nebo jsme orazítkovali konstrukci brány. Ve 33. minutě byl ve vápně faulován Mirek Malata a sám postižený penaltový kop proměnil. Do další šance se dostal Mirek Malata a opět byl ve vápně faulován a k nařízené penaltě se postavil Lukáš Trnka, který nedokázal pokutový kop proměnit, protože míč letěl mimo bránu. Ve druhém poločase jsme si nešťastně srazili míč do brány a pomohli jsme hostům k snadnému vyrovnání. Zásadní moment přišel v 60. minutě, když z rychlého protiútoku dostal červenou kartu Vraspír, který stáhl za dres v úniku útočníka. Naopak jsme se nechtěli smířit s remízou a chtěli jsme zápas dovést do vítězného konce, ale bohužel se nám to nepovedlo. Po celé utkání jsme byli lepším mužstvem, i když hosté hráli velmi dobře. Podle mě jsme urazili fotbalového pánaboha. I kdybychom hráli do půlnoci, tak vítězný gól nedáme. Hráči předvedli velmi dobrý výkon a hlavně jsme si vytvořili krásné kombinační akce, které bohužel neskončily gólem." řek trenér Libor Smejkal.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu