29.07.2016, Vojtěch Fuks

Starší dorost sestřelil seniorský tým Velkého Meziříčí

Starší dorost sestřelil seniorský tým Velkého MeziříčíStarší dorost U19 dosáhl velmi povzbuzujícího a cenného vítězství nad prvním týmem Velkého Meziříčí, který se připravuje na start MSFL a ve svém kádru disponuje několika hráči s ligovými zkušenostmi.

 
Velké MeziříčíVelké Meziříčí
přát., čtvrtek 28.7.2016,  
2:6
(1:2)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
branky: 17. Demeter R., 56. Beran – 7. Průša, 30. Průša, 49. Lorenc, 80. Svoboda, 83. Svoboda, 86. Fikar
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: Konrád (45. Jágrik) – Vašíček (43. Polcar), Trojánek (57. Malár), Vrzal, Řezáč (57. Bence) – Urbánek (57. Pejřimovský) – Matulka, Smejkal (57. Fikar), Šteffl (45. Chlumský), Průša (57. Kafoněk) – Lorenc (57. Svoboda)
 

Komentář

"Dnešní utkání bylo našim zatím nejvydařenějším vystoupením v probíhající letní přípravě. I když měli zkušenější domácí více míč na svých kopačkách, tak se nám dařilo nepouštět je do větších brankových příležitostí. Byli jsme úspěšní v zahušťování středu hřiště. Ve střední zóně se nám dařilo získávat spousty míčů a chodit tak do protiútoků. Všech šest branek padlo po našich povedených akcích. První a druhá branka si byly hodně podobné, když se po přihrávkách Vašíčka a Smejkala z naší pravé strany dvakrát prosadil, díky skvělému výběru místa v pokutovém území, Průša. Po samostatném úniku přes celé hřiště po našem obranném rohu přidal Lorenc třetí gól. Čtvrtou a pátou branku dal střídající Svoboda, který zakončoval jednou po přihrávce Benceho z levé strany a následně po centru  Matulky z pravé strany. Konečnou podobu výsledku dal Fikar, který v pokutovém území obešel obránce a přesnou střelou nedal domácímu brankáři šanci. Na hře dozadu a hlavně v přechodové fázi do defenzivy musíme stále hodně pracovat. Dlouho nám trvá, než zareagujeme na naši ztrátu míče. Nestíháme okamžitě dostupovat protihráče nebo včas přerušit rychlý protiútok soupeře. O něco lepší pocit mám již z obranných standardních situací. Asi ve dvou případech se nám sice k hlavičce dostal domácí vysoký  hráč Šimáček, který je ovšem natolik zkušený, že se opravdu těžko brání. Těší mě, jak se naši hráči popasovali s hrou proti takovým hráčům, jako jsou Simr, Dolejš, Mezlík, Šimáček a Demeter, kteří mají zkušenosti z první a druhé ligy. Hráli proti nim s pokorou a přirozeným respektem, ovšem ne bojácně. Určitě viděli, že je dokázali svoji hrou a pohybem dostat pod tlak a přinutit hrát absolutně naplno. Odměnou nám všem je velmi povzbudivý výsledek, který nás určitě požene do další práce. Kluci udělali radost nejen mě, rodičům a divákům, ale hlavně sami sobě. Jsem moc rád, jakým způsobem dnešní utkání zvládli!" řekl trenér staršího dorostu Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu