20.07.2016, Miroslav Fuks

Trénink FC Vysočina: poprvé po soustředění a poprvé na nové trávě

Trénink FC Vysočina: poprvé po soustředění a poprvé na nové trávěNa počátku května byla spuštěna rekonstrukce vedlejší tréninkové plochy v areálu stadiónu v Jiráskově ulici. Dočkala se opravy drenážního systému a svrchní vegetační vrstvy. Dnes dopoledne se nové travnaté hřiště dočkalo svého oficiálního otevření, neboť na něm proběhla první tréninková jednotka. Zároveň šlo o první trénink jihlavského „áčka“ po návratu z herního soustředění v Horním Rakousku.

 

„V jarních a podzimních měsících nás dlouhodobě trápilo nefungující odvodnění tohoto hřiště. Omezovalo možnosti jeho tréninkového a zápasového využití, tudíž jsme se rozhodli přistoupit k jeho rekonstrukci. Jsme rádi, že proces renovace postoupil dle našich představ a nyní je hřiště připraveno na sportovní zátěž,“ poskytl aktuální informace Jindřich Březina, technický manažer FC Vysočina.

Náklady na realizaci opravy hřiště bez daně přesáhly 610 tisíc korun. Částku ve výši 173 tisíc korun poskytlo Statutární město Jihlava na opravu drenážního systému. Zbytek této nemalé investice pokryl FC Vysočina s podporou firem POHÁRY.COM, ACO Stavební prvky a Českomoravský štěrk.

  • fotografie z dnešního tréninku ZDE


 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu