13.07.2016, Miroslav Fuks

Kteří fotbalisté FC Vysočina míří na hostování?

Kteří fotbalisté FC Vysočina míří na hostování?Počítáme-li marody Tlustého, Mišůna a Marcina, tak v aktuálním kádru prvního týmu FC Vysočina figuruje 26 hráčů. Kam však na podzim povedou kroky dalších jihlavských fotbalistů, kteří se do kádru „áčka“ nevešli nebo působili v juniorce?

 

Nepříjemná zpráva přišla ze Znojma, kde se středopolař Patrik Demeter nevešel do kádru pro II. ligu a jihlavský odchovanec, který již má zkušenosti ze 14 zápasů v nejvyšší soutěži, se musel vrátit na Vysočinu. Aktuálně bude usilovat o hostování v týmu nováčka FNL – MFK Vítkovice.

Naopak útočník Jiří Klíma znojemského kouče Kučeru zaujal, zařadil jej do kádru pro herní soustředění a hostování českého mládežnického reprezentanta ve Znojmě je nyní na dobré cestě.

Hned několik nabídek na hostování registruje střední záložník Petr Nerad. Nyní jej trápí lehké zranění, ale už v příštím týdnu by o jeho novém působišti mělo být jasno.

Stoper či defenzivní záložník Marek Opluštil jaro strávil na hostování v Českých Budějovicích a v letní pauze usiloval o dres Příbrami. V této snaze neuspěl, tudíž zamířil na zkoušku do mateřské Viktorie Žižkov, která od nového ročníku bude znovu nastupovat ve druhé nejvyšší soutěži.

Druholigový chlebíček by od podzimu chtěl okusit i útočník Tomáš Duba. Dvacetiletý fotbalista, který v Juniorské lize dosud nastřílel 18 branek a připsal si též jediný start v SYNOT lize, nyní bojuje o místo v kádru Táborska.

Dvaadvacetiletý levý obránce či záložník David Klusák na jaře nastupoval za třetiligovou Třebíč. Aktuálně se ve formě testu zařadil do kabiny druholigového Baníku Sokolov.

Doplňme, že před útočníkem juniorky Štěpánem Marušem je vysokoškolské studium v Praze, tudíž je pravděpodobné jeho hostování v celku ČFL – Loko Vltavín. Vhodné hostování v třetiligovém klubu nyní sportovní vedení klubu hledá pro dvacetiletého stopera Jakuba Rychetníka.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu