28.06.2016, Miroslav Fuks

Stadión FC Vysočina disponuje druhým nejlepším trávníkem v Česku

Stadión FC Vysočina disponuje druhým nejlepším trávníkem v ČeskuTrávník stadiónu FC Vysočina byl Komisí pro stadióny a hrací plochy FAČR vyhodnocen jako druhý nejlepší v Česku s jednobodovou ztrátou za první Slavií Praha! Navázal tak na vysoká hodnocení z předchozích let. Gratulujeme trávníkářům FC Vysočina!

 

Kategorizace fotbalových hřišť SYNOT ligy proběhla ve dnech 3.5. – 5.5.2016, přičemž bylo dle předem daných kritérií posouzeno 19 hracích ploch. Komise ve škále od 0 do 5 bodů hodnotí těchto 6 parametrů trávníku: vodopropustnost, rovinatost, floristické složení, hloubka zakořenění a pevnost drnu, hustota a pokryvnost plochy, stav brankovišť. Trávník stadiónu v Jiráskově ulici v Jihlavě obdržel 28 bodů z 30 možných, přičemž se plného hodnocení nedočkal pouze z hlediska stavu brankoviště.

Jak zní odborné stanovisko k aktuálnímu stavu trávníku FC Vysočina?

Na hřišti byla v roce 2015 provedena renovace strojem KORO a založen nový trávník. Nyní jsou téměř všechny hodnocené parametry optimální včetně výborné vodopropustnosti a zakořenění. Plného počtu bodů nedosáhlo hřiště jenom díky poškození brankovišť v rozsahu více jak 20 m2. Na hřišti je znát vysoká kvalita údržby, doporučujeme pokračovat v nastoleném trendu. Letní regenerace by měla zahrnovat opravu poškozených brankovišť, celoplošný dosev a pro udržení vodopropustnosti zásah strojem Verti-Drain.


 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu