28.06.2016, David Zeman

Zítra se Na Stoupách utkáme s Pardubicemi

Zítra se Na Stoupách utkáme s PardubicemiVysočina po povedeném vstupu do přípravy sehraje druhé přípravné utkání proti Pardubicím ve středu 29.6. od 17:00 na přírodní trávě v areálu Na Stoupách. K utkání se krátce vyjádřil i kouč Michal Hipp.

 

„Větší prostor dostanou hráči, kteří první zápas nehráli nebo dostali méně prostoru. Samozřejmě účel utkání je stále stejný – poznat hráče a zpestřit náročný tréninkový program. Takticky tým určitě nebudu nijak přehnaně svazovat a opět se nám protočí dvě sestavy, maximálně jeden až dva hráči odehrají většinu zápasu.“ řekl trenér Hipp, který může být spokojený i s ubývající marodkou: „V utkání s Táborskem jsem viděl několik nepřesností, ale potěšili mě některé povedené věci, na kterých můžeme stavět. Pozitivem je, že se nám nikdo nezranil. Lehké problémy hlásil pouze Haris Harba, jinak tým trénuje kompletní.“

Doplňme další aktuality z kádru FC Vysočina. Už zítra se k týmu připojí a do přípravného duelu pravděpodobně nastoupí avizovaný lotyšský útočník Davis Ikaunieks. Stoper či defenzivní záložník Marek Opluštil, jenž na jaře hostoval v Českých Budějovicích, se ve formě testu zapojil do letního bloku 1.FK Příbram. Naopak právě v Dynamu by mohla pokračovat kariéra zkušeného stopera Ondřeje Šourka, který po konci angažmá v Jihlavě na jihu Čech odehrál první přípravný duel.
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu