13.05.2016, Miroslav Fuks

U19: Důležitá výhra nad Baníkem

U19: Důležitá výhra nad BaníkemDva dny po prvoligovém "áčku" nastoupil proti Baníku Ostrava i starší dorost U19. V důležitém utkání vybojoval cennou výhru 3:1 (0:0), čímž se výrazně přiblížil jistotě záchrany v enormně vyrovnané nejvyšší soutěži. Vysočina v první půli přečkala pokutový kop, jenž lapil gólman Pokorný a ve druhé půli gólově uděřila, když se trefili Davit Sargsyan, Pavel Svoboda a Milan Vrzal.

 
FC VysočinaFC Vysočina
34.kolo, pátek 13.5.2016, 13:00
3:1
(0:0)
OstravaOstrava
 

Góly: 49. Sargsyan, 75. Svoboda, 90. Vrzal – 53. Kaliský
ŽK: 90. Kolčava (JIH), 90. Vitásek (JIH)
Rozhodčí: Tomášek – Stehlík, Beneš
Diváci: 70
FC Vysočina: Pokorný – Bajer (87. Vrzal), Beseda, Vedral, Čermák, Pěnkava (64. Smejkal), Průša (64. Svoboda), Ločárek (72. Novotný), Kolčava (C), Sargsyan (77. Dujmovič), Vitásek.
Ostrava: Murin – Kubík, Mládek (75. Matějček), Kopečný, Lehnert, Malý, Chvěja, Kaliský (C), Freit, Domiter, Holešinský (75. Bolf).
 

Komentář

„Dnes se hrál opravdu kvalitní dorostenecký fotbal. Výsledek se kdykoliv mohl překlopit na jakoukoliv stranu. V první půli jsme přežili klinickou smrt, když nás zachránil Pokorný, který chytil pokutový kop Baníku. Úvod druhé půle patřil nám. Sargsyan se prosadil přesnou střelou po přihrávce Průši. Ostrava však chvíli na to dokázala vyrovnat. Tento nelehký moment jsme však zvládli. Střídající hráči přinesli do hry kvalitu a oživení hlavně směrem dopředu. Svoboda nás poslal hlavou do vedení, když si naběhl na přesný centr Kolčavy. Vzápětí vykopával Novotný střelu Baníku z naší brankové čáry. Konečnou podobu výsledku dal Vrzal, který se v koncovce neunáhlil, zpětnou přihrávku od Smejkala si nejprve převzal a následně nekompromisně zakončil. Dnešní utkání mělo opravdu vše. Baník se představil jako dobře kombinující tým. Ve středu pole se díky krátkým a rychlým přihrávkám dostával přes naše hráče. Jeho přechod do protiútoku se mi opravdu velmi líbil. O to více mě těší, jakým výkonem jsme se prezentovali my a dokázali tak získat nesmírně cenné tři body, které ve vyrovnané tabulce mají obrovskou cenu!“
 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu