09.05.2016, Miroslav Fuks

Fotbalisté FC Vysočina trénují v Matrix clubu Jihlava

Fotbalisté FC Vysočina trénují v Matrix clubu JihlavaPo dlouhých přípravách se na začátku roku v Jihlavě na Havlíčkově ulici otevřel Matrix club Jihlava, největší fitness & wellness club na Vysočině a svým vybavením v současnosti nejmodernější fitness centrum v České republice.

 

Majitelé si dali záležet opravdu na všech aspektech, které k takovému projektu patří a také je to znát hned, jak člověk otevře dveře. Na více než 1000 m2 se Vám nabízí to nejmodernější vybavení, které lze v Česku v současnosti vidět, zaměřené hlavně na komfort a pohodlí klientů. Posilovna už dávno nejsou jen železné stroje a svalovci, ale silová část je v Matrixu jen jednou ze 6 velkých cvičebních zón, které můžete jako klient využívat. Prostorná cardio zóna s nejmodernějšími běhacími pásy s internetem, aplikacemi a TV, funkční zóna, kterou v Jihlavě nelze s ničím srovnat a dva velké sály na skupinové lekce, každý jinak zaměřený. Tyto sály jsou ovšem klientům k dispozici i mimo skupinové lekce, aby mohli využívat vybavení a nejnovější technologie, které se tam nachází. K tomu všemu ještě samostatný prostor pro protahování a strečink. Na to navazuje nádherné prostředí wellness přístupné rovnou ze šaten, které obsahuje velkou odpočinkovou relax místnost a finskou saunu až pro 20 lidí. Před nedávnem k tomu ještě přibyla vířivka a masáže, kde je možné nastavit individuální programy podle toho, na co máte zrovna náladu, nebo co vás trápí.

V Matrix clubu si ovšem kromě špičkového vybavení dali záležet i na výběru personálu, který se o Vás stará, a proto je zde například celou dobu fitness instruktor pouze pro vás, aby vám poradil a vše vysvětlil. Individuální přístup, osobní tréninky, sestavování tréninkových plánů, diagnostika těla, jídelníčky na míru a samozřejmě skupinové lekce. Těch nabízí v Matrixu opravdu velkou spoustu každý den. V součtu se jedná o více než 60 skupinových lekcí týdně. Probíhají ve 3 různých zónách podle zaměření a jejich záběr je široký, takže si vybere opravdu každý. Jako jediní v Jihlavě například cvičí ve světě velice oblíbený Pump It, unikátní cvičení s nakládací činkou podle hudby, o které je v Matrixu obrovský zájem. Na výběr jsou třeba i 30 minutové intenzivní lekce, lekce pro maximálně 4 lidi a mnoho dalšího. Prostě poslední trendy ve fitness za použití nejnovějších technologií. Všechny prostory jsou plně klimatizované, a proto máte kolem sebe neustále čerstvý vzduch. To vše za naprosto standardní ceny.

Moderní přístupy a nejnovější trendy

A protože Matrix je číslo jedna mezi fitness & wellness nejen v Jihlavě, logicky následovalo spojení s FC Vysočina Jihlava, jako regionální jedničkou na poli sportovních klubů. Hráči A týmu, juniorky, U19 a U17 a jejich realizační týmy tak nyní trénují v Matrix clubu Jihlava a využívají současně také wellness s relaxační částí a saunou, což je nedílná součást tréninku. Ve svém volném čase si také mohou individuálně přidávat tréninkové dávky a navštěvovat skupinové lekce, čehož ve vysoké míře využívají.

Pokud chcete poznat v jakém prostředí a na jakých špičkových strojích a technologiích trénují Vaši oblíbení hráči a prvoligoví fotbalisté FCV, neváhejte a navštivte Matrix club Jihlava. Na vlastní kůži si tak můžete vyzkoušet, jaké formy tréninků dnes využívají všechny špičkové světové fotbalové kluby a s jakým vybavením se denně trápí ti nejlepší fotbalisté na světě. Vybavení jako Gun-ex nebo Viper používají přední týmy všech evropských lig. A nyní i FCV.

www.matrix-club.cz

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu