24.04.2016, Juniorskaliga.cz

Juniorskou odvetu rozhodl Batioja

Juniorskou odvetu rozhodl BatiojaŠestnáct hodin po skončení utkání SYNOT ligy mezi Vysočinou a Bohemians proti sobě v Praze nastoupily juniorky obou klubů. Odveta, do níž zasáhla řada hráčů prvních týmů, dopadla lépe pro jihlavský celek, když jedinou branku utkání zaznamenal Augusto Batioja. Na gól mu přihrál zkušený Tomáš Marek, jenž na jaře po zranění zasáhl do prvního soutěžního zápasu.

 
Bohemians 1905Bohemians 1905
27.kolo, neděle 24.4.2016, 11:00
0:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Gól: 65. Batioja.
ŽK: 62. Vitásek, 83. Demeter
Rozhodčí: Julínek – Nádvorník, Antoníček
Diváci: 50
Bohemians 1905: Dočekal – Škerle, Žaloudek, Charvát (46. Kučera), Hradecký, Rothe, Tomas (46. Tokár), Akulinin, Gajič (56. Krivošejev), Fotr (74. Bláha), Grohmann (67. Kubec)
FC Vysočina: Kotnour – Marek (70. Fiala), Rychetník (82. Beseda), Kriegsmann, Mlakić - Vitásek, Batioja - Fulnek, Demeter, Šerý (64. Bajer) - Duba (60. Maruš).
 

Komentář

V prvním poločase se hrálo hlavně uprostřed hřiště s řadou nepřesností, které vyplývaly z těžkého terénu. Střelecky aktivnější byla hostující Jihlava, ovšem v bráně Bohemky opět velmi dobře pracovala stálice klokaní juniorské svatyně, tedy Petr Dočekal. Nadějné šance domácího týmu hned třikrát zastavila nepohlídané ofsajdová situace a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu vstoupili hráči Bohemky aktivněji, ovšem nedokázali si vypracovat vyloženou příležitost. V 65. minutě se naopak Jihlava ujala vedení, když se prosadil Ekvádorec Batioja - 0:1. Po obdržené brance se Bohemka snažila o vyrovnání, ovšem veškeré snahy ztroskotaly na brankáři Kotnourovi. Jihlava si tak dokázala poradit a zpět na Vysočinu odcestovala s třemi vydřenými body.

Ohlasy trenérů

"Do duelu jsme dobře vstoupili, když jsme drželi míč, dobře jsme kombinovali a dokázali jsme si vytvářet nebezpečné příležitosti. Domácí hrozili z brejků a ze standardních situací. Bohužel, převahu jsme nepřetavili do vstřelené branky a úvodu druhé půle jsme tahali za kratší konec a trochu nám scházel pohyb. Na druhou stranu jsme domácí pustili jen do jedné velké šance. Rozhodnutí přišlo po více než hodině hry, když podařenou akci po ose Demeter - Marek zúžitkoval Batioja. Cennou výhru jsme si už ve zbytku utkání pohlídali," okomentoval zápas trenér Josef Vrzáček.
 
Zápasy
12.kolo | Bohemians 1905 - FC Vysočina | 2:1
26.kolo | FC Vysočina - Bohemians 1905 | 1:2
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu