10.04.2016, Miroslav Fuks

Víkend otců se v podání FC Vysočina znovu vydařil!

Víkend otců se v podání FC Vysočina znovu vydařil!FC Vysočina se i v této fotbalové sezóně připojil k projektu SYNOT ligy s názvem Víkend otců. Důležité utkání proti Teplicím věnoval všem tatínkům a jejich dětem. Duel nabídl dramatickou podívanou, nervózní závěr, velmi dobrý výkon domácích fotbalistů, jihlavské vítězství, poločasový Miliónový kop, trio nafukovacích atrakcí, balónky zdarma, dárečky pro děti, výrazně zvýhodněné rodinné vstupné i speciální dětské menu. K ideálu bohužel scházelo příznivé počasí. Při mrholení a pětistupňovém chladu zůstala návštěva a především počet dětských fanoušků za očekáváním.

 

Víkend otců nejen v Jihlavě spojovala jednotná grafika a předzápasové pózování všech aktérů utkání před prezentační plachtou tohoto projektu. Mezi malé návštěvníky zápasu byly rozdány více než dvě stovky placek #DíkyTáto spolu s informacemi o možném zapojení do fotosoutěže společnosti SYNOT. FC Vysočina pro malé návštěvníky zápasu přidal i další drobné dárky – kalendáře, plakáty, přívěšky a Ježourovy kartičky. Na zápase samozřejmě nemohl chybět ani oblíbený maskot Ježour a došlo i na malování bojových klubových barev na nadšené dětské tváře.

Vysočina k Víkendu otců přistoupila velmi aktivně, což dokumentovala dětská zóna na umělé trávě, která zdarma nabídla tři nafukovací atrakce z nabídky webu www.skakacihradyvysocina.cz – velkou skluzavku „Zvířecí safari“, velký skákací hrad „Dalmatin“ a jeho menšího kolegu „Fotbalistu“. Děti jistě zaujaly i nafukovací balónky, které byly vydávány u vstupu do sektoru B5. V neposlední řadě mnozí využili nabídku Dětského menu, které bylo k dispozici ve třech stáncích s občerstvením.

Bonbónkem celého programu byla poločasová soutěž Skupiny SYNOT - Miliónový kop, která v tomto ligovém ročníku poprvé zavítala na Vysočinu. Bohužel, ani jeden ze čtyř nejrychleji tipujících kopáčů břevno z poloviny hřiště netrefil. Rovný milion korun tak stále na svého vítěze čeká.

Partnery Víkendu otců FC Vysočina byly společnosti IZOLACE ARAX, Autoškola Musil, Autodíly Štancl a Linde Gas – Pavel Matýs. Velice děkujeme za podporu a pomoc při zajištění zdařilé akce!

  • fotografie z akce najdete ZDE


 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu